Tooling & Verbruiksartikelen

Dyna-Purge

Kunststof verwerkers dienen zo soepel en effectief mogelijk te werk te kunnen gaan waarbij de afval stroom wordt gereduceerd en de productiviteit wordt gemaximaliseerd. Dyna-Purge stelt u hiertoe in staat en biedt reiniging compounds die de machines schoonhouden. Uw machine presteert beter, efficiënter en is duurzamer. Dyna-Purge heeft bij talloze bedrijven aangetoond van significante waarde te zijn voor de efficiëntie, productie en onderhoud.

joke Technology

Of het nu gaat om slijpen, leppen, frezen, polijsten, ontbramen, lassen of reinigen: met onze topproducten gaat de hele wereld van oppervlaktebewerking voor u open. Joke Technology (voorheen Joisten & Kettenbaum) is al 80 jaar dé specialist op het gebied van oppervlaktetechniek. U kunt nu onze hoogwaardige producten krijgen in de joke online shop.

KNARR

Sinds de oprichting in 1994 van KNARR – gelegen in het Noord-Beierse Helmbrechts – heeft het bedrijf zich ontwikkeld van gereedschapsbouwer tot een full-service ­leverancier van gereedschappen en matrijsonderdelen. Steeds meer ­bekende ­nationale en internationale klanten zien ons ISO-gecertificeerd bedrijf als een ­competente en betrouwbare partner.

NOVIUM composites is met 30 jaar ervaring specialist op het gebied van thermische isolatie en warmteprocessen.

NOVIUM Composites

Met 30 jaar ervaring, in alle mogelijke markttoepassingen, ­beschikt NOVIUM over een enorme expertise. Samen met een team aan specialisten en als ‘exclusive ­partner’ van Brandenburger Isoliertechnik weten we ons te onderscheiden door assortiment, kennis, kwaliteitsniveau en service.

TKM Diacarb

TKM Diacarb – voor het leveren en slijpen van industriële snijgereedschappen voor de chemische en kunststofverwerkende industrie. Grote concerns ­vertrouwen op TKM Diacarb voor het volautomatisch slijpen van hun rotor-/­statormessen, ­granulatorfrezen, extrusiemessen (onderwater granulatie) en ­maalplaten ­(cryogeen), alles conform de oorspronkelijke OEM-specificaties. Ook voor ­nieuwlevering bent u bij TKM Diacarb aan het juiste adres.

Ontvang actueel nieuws, trends, ontwikkelingen en vacatures uit de kunststofindustrie