Tooling & Verbruiksartikelen

Dyna-Purge

Kunststof verwerkers dienen zo soepel en effectief mogelijk te werk te kunnen gaan waarbij de afval stroom wordt gereduceerd en de productiviteit wordt gemaximaliseerd. Dyna-Purge stelt u hiertoe in staat en biedt reiniging compounds die de machines schoonhouden. Uw machine presteert beter, efficiënter en is duurzamer. Dyna-Purge heeft bij talloze bedrijven aangetoond van significante waarde te zijn voor de efficiëntie, productie en onderhoud.

HASCO

Aan het begin van ieder succesverhaal staat een idee. Ons idee is, u zo goed ­mogelijk bij  de matrijzenbouw te ondersteunen. Wij hebben  de normdelen ­ontwikkeld. HASCO is wereldwijd actief en maakt innovaties voor snellere en betere projecten mogelijk.

joke Technology

Of het nu gaat om slijpen, leppen, frezen, polijsten, ontbramen, lassen of reinigen: met onze topproducten gaat de hele wereld van oppervlaktebewerking voor u open. Joke Technology (voorheen Joisten & Kettenbaum) is al 80 jaar dé specialist op het gebied van oppervlaktetechniek. U kunt nu onze hoogwaardige producten krijgen in de joke online shop.

KNARR

Sinds de oprichting in 1994 van KNARR – gelegen in het Noord-Beierse Helmbrechts – heeft het bedrijf zich ontwikkeld van gereedschapsbouwer tot een full-service ­leverancier van gereedschappen en matrijsonderdelen. Steeds meer ­bekende ­nationale en internationale klanten zien ons ISO-gecertificeerd bedrijf als een ­competente en betrouwbare partner.

NOVIUM composites is met 30 jaar ervaring specialist op het gebied van thermische isolatie en warmteprocessen.

NOVIUM Composites

Met 30 jaar ervaring, in alle mogelijke markttoepassingen, ­beschikt NOVIUM over een enorme expertise. Samen met een team aan specialisten en als ‘exclusive ­partner’ van Brandenburger Isoliertechnik weten we ons te onderscheiden door assortiment, kennis, kwaliteitsniveau en service.

TKM Diacarb

TKM Diacarb – voor het leveren en slijpen van industriële snijgereedschappen voor de chemische en kunststofverwerkende industrie. Grote concerns ­vertrouwen op TKM Diacarb voor het volautomatisch slijpen van hun rotor-/­statormessen, ­granulatorfrezen, extrusiemessen (onderwater granulatie) en ­maalplaten ­(cryogeen), alles conform de oorspronkelijke OEM-specificaties. Ook voor ­nieuwlevering bent u bij TKM Diacarb aan het juiste adres.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke twee weken actueel nieuws, trends, ontwikkelingen en vacatures uit de kunststof industrie