NOVIUM composites is met 30 jaar ervaring specialist op het gebied van thermische isolatie en warmteprocessen.

Specialist op het gebied van thermische isolatie en warmteprocessen

Met 30 jaar ervaring, in alle mogelijke markttoepassingen, ­beschikt NOVIUM over een enorme expertise. Samen met een team aan specialisten en als ‘exclusive ­partner’ van Brandenburger Isoliertechnik weten we ons te onderscheiden door assortiment, kennis, kwaliteitsniveau en service.

MARKTEN

KUNSTSTOFVERWERKING

De moderne kunststofverwerking stelt hoge eisen aan energie-efficiëntie, reproduceerbare kwaliteit en kosteneffectiviteit. Onze hittebeschermingssystemen zijn precies voor deze eisen ontwikkeld en kunnen u helpen uw productieprocessen te optimaliseren. Isolatieoplossingen van Brandenburger zijn te vinden in bijna elke toepassing in de kunststofindustrie.

RUBBER VERWERKENDE INDUSTRIE

De eisen aan energie-efficiëntie, productkwaliteit en procesbetrouwbaarheid in de rubber verwerkende industrie zijn extreem hoog. Daarom zijn we al jaren succesvol als gespecialiseerd leverancier van hittewerende materialen voor gerenommeerde fabrikanten van banden, transportbanden en rubberproducten in het algemeen.

ALGEMENE MACHINEBOUW

Door hun uitstekende eigenschappen ­hebben onze materialen een zeer breed scala aan ­toepassingsmogelijkheden. Ze voldoen aan de specifieke eisen van en worden gebruikt in een breed scala van industrieën. Met de enorme ervaring opgedaan in de meest uiteenlopende toepassingen zijn we de juiste aanspreekpartner voor machinebouwers.

HIGH TECH EQUIPMENT

De High Tech Machinebouw heeft de afgelopen jaren een enorme ontwikkeling doorgemaakt. De technische eisen aan processen, de machines en machineonderdelen zijn veel hoger geworden. Met een continue programma-uitbreiding van hoogwaardige materialen en investeringen in o.a. nieuwe slijp- en behandeltechnieken spelen we een belangrijke rol in het voldoen aan de eisen van nu en de toekomst.

De beste oplossing voor iedere industrie!

BEWERKING

Brandenburger is sinds jaar en dag producent van hoge kwaliteit drukvaste composiet isolatieplaten.
Glasvezelversterkte composietmaterialen stellen andere eisen aan bewerking dan reguliere kunststoffen. Vandaar ook dat de meeste producten door ons worden geleverd volgens tekening.

Met de modernste bewerkingsmachines, uitgevoerd met hard metaal of diamant tooling (PKD), zorgen wij voor een perfecte afwerking. Het bewerkingsproces is speciaal ontworpen om te kunnen voldoen aan de hoogste eisen qua precisie en oppervlaktekwaliteit.

Boren, frezen, draaien, schuren, slijpen en water­snijden zijn slechts enkele van de bewerkings­methoden die we gebruiken binnen de mogelijkheden van de materialen om uw oplossing op maat te produceren.

Meer informatie

WIJ HELPEN U GRAAG

  • WE GEBRUIKEN DE MODERNSTE MACHINES
  • PRODUCEREN MAATWERK OPLOSSINGEN
  • VAN STANDAARD TOT ZEER COMPLEX
  • ONDERSTEUNING BIJ HET MAKEN VAN ­TEKENINGEN
  • UITGEBREID ASSORTIMENT
  • ONDERSCHEIDEND IN KENNIS, KWALITEITS­NIVEAU EN SERVICE

Productaanbod

NOVIUM Composites b.v.

Schipleisingel 48
6652 GK Druten
Tel.: 0031 – (0)24-2022010
info@noviumcomposites.eu
www.noviumcomposites.eu

Nieuws van NOVIUM Composites