U bent op zoek naar meer bereik?
Vermeld uw bedrijf in de Kunststofgids.

Vraagt u zich wel eens af hoe goed uw bedrijf eigenlijk zichtbaar is? Presenteer uw bedrijf, assortiment en nieuws in de Kunststofgids en profiteer van een groot bereik, ­tegen lage kosten.

De gedrukte uitgave van de Kunststofgids verschijnt twee keer per jaar en wordt meegestuurd met Kunststof Magazine én verspreid op de ­negen (!) grootste beurzen binnen uw vakgebied.

De online Kunststofgids is het meest bezochte platform voor iedereen die met kunststoffen te maken heeft. Met het plaatsen van uw uitgebreide bedrijfsprofiel, aangevuld met slimme online marketing, weet u dat u optimaal zichtbaar bent voor uw doelgroep.

Met deelname aan de Kunststofgids bereikt u niet alleen de kunststof be- en verwerkende ­industrie, maar ook de afnemers, engineers, productontwikkelaars, verpakkers, etcetera. Kortom, iedereen die te maken heeft met kunststoffen.

Print

 • Twee pagina’s bedrijfsvermelding in de Kunststofgids, inclusief een presentatie van uw ­bedrijf, ­producten of diensten
 • U ontvangt een PDF om op uw eigen website te plaatsen of in uw netwerk te delen

Online

 • Bedrijfspresentatie
 • Logo, NAW gegevens en contactmogelijk­heden
 • Toevoegen van social media kanalen
 • Overzicht van uw assortiment
 • Overzicht van uw nieuws
 • Plaatsen van bedrijf- of productvideo
 • Whitepaper of brochure download
 • Contentmarketing met linkbuilding en zoekmachine optimalisatie, search engine advertising, display advertising en remarketing
 • Vergroten van online vindbaarheid
 • Plaatsen van vacatures

Nu starten? Profiteer van het introductieaanbod van € 150,- per maand
Bel (0172) 57 87 30 of mail: sales@kunststofgids.nl

Dit introductieaanbod is geldig bij deelname in 2021. Regulier tarief is € 199,- per maand.
Deelname minimaal 1 jaar, daarna maandelijks opzegbaar

Wat kunt u verwachten?

Vertegenwoordigt op de negen grootste vakbeurzen

U zoekt bereik en dat is wat de Kunststofgids u biedt. De Kunststofgids wordt meegestuurd met Kunststof Magazine, online gedeeld en verspreid op de negen grootste vakbeurzen voor de kunststof- en maak­industrie. Zo zorgen wij voor een hoge ­verspreiding bij uw doelgroep.

De Kunststofgids is o.a. vertegenwoordigd op: Empack NL en BE, Kunststoffenbeurs, Precisiebeurs, RapidPro, Esef/Technishow, Advanced Engineering, Mix Noordoost en Vision, Robotics & Motion.

Gemak en eenvoud

Content is waar wij goed in zijn. Daar hoeft u zich dus niet mee bezig te houden. Uw bedrijfspresentatie wordt met behulp van de informatie op uw website door onze redactie samengesteld en in overleg met u afgerond. Heeft u interessant nieuws of aanpassingen aan uw assortiment? U stuurt het ons simpelweg toe en wij plaatsen het in de online Kunststofgids. Liever een interview of nieuwe presentatie laten maken? Dat kunnen wij tegen een aantrekkelijk tarief voor u verzorgen.

Assortiment, nieuws of vacatures?

Dit heeft u uiteraard op uw eigen website staan. Maar goede content verdient het om gedeeld te worden.
Met deelname aan de Kunststofgids kunt u uw ­assortiment en nieuws ook op onze website ­laten plaatsen en koppelen aan uw bedrijfs­profiel. Een druk bezochte website als Kunststof-­magazine.nl biedt u met dezelfde ­content dus nóg meer bereik.

Deelnemers aan de Kunststofgids plaatsen hun vacatures gratis op de website.

Bedrijvengids specifiek voor de kunststofindustrie

De online Kunststofgids is een drukbezochte bedrijvengids die wordt geraadpleegd door het publiek waar u zich ook op richt. Daar zit de grote kracht van de Kunststofgids; een bedrijvengids die op úw ­branche gericht is, zorgt voor waardevollere bezoekers en een grotere online zichtbaarheid.

Online zichtbaarheid vergroten​

Goede vindbaarheid online is belangrijker dan ooit, maar niet eenvoudig op te zetten. Wij nemen u op dit vlak het werk uit handen. Uw online bedrijfsprofiel wordt geoptimaliseerd voor zoekmachines en ­voorzien van advertising budget, die investering doen wij. Onze Google partner ondersteunt u met een marketingpakket, bestaande uit contentmarketing met linkbuilding en zoekmachine optimalisatie, search engine advertising, display advertising en remarketing.

Beter vindbaar in Google​

Met een vermelding in een online bedrijvengids doet u aan linkbuilding. Deze links worden door Google ­meegenomen in het algoritme. Google hecht ­echter meer waarde aan linkbuilding die wordt ­gedaan ­vanuit een website met ­‘autoriteit’ binnen uw ­branche.
Alle linkbuilding vanuit ­kunststof-magazine.nl zal leiden tot betere ­posities binnen de Google zoek­resultaten.

Contentmarketing

Bij linkbuilding is de bron dus belangrijk. Maar nog belangrijker is de soort content waarin deze links staan.
Deze content is niet moeilijk om te produceren, met het publiceren van uw bedrijfsprofiel, ­assortiment of nieuws heeft u een sterke basis voor contentmarketing gerealiseerd. De links die binnen deze content zijn geplaatst, dus omgeven door tekst, worden ook wel rijke links genoemd.

Nu starten? Profiteer van het introductieaanbod van € 150,- per maand
Bel (0172) 57 87 30 of mail: sales@kunststofgids.nl

Dit introductieaanbod is geldig bij deelname in 2021. Regulier tarief is € 199,- per maand.
Deelname minimaal 1 jaar, daarna maandelijks opzegbaar