Uw sterke partner voor de gereedschaps- en matrijzenbouw

Sinds de oprichting in 1994 van KNARR – gelegen in het Noord-Beierse Helmbrechts – heeft het bedrijf zich ontwikkeld van gereedschapsbouwer tot een full-service ­leverancier van gereedschappen en matrijsonderdelen. Steeds meer ­bekende ­nationale en internationale klanten zien ons ISO-gecertificeerd bedrijf als een ­competente en betrouwbare partner.

Een goed afgestemd en kwalitatief hoogwaardig productgamma dat bovendien compleet op voorraad beschikbaar is, gecombineerd met uitgebreide productiecapaciteit in-huis, garanderen een snelle afhandeling van uw individuele wensen. De achterliggende gedachte kan eenvoudig als volgt worden samengevat: kwaliteit, prestaties, service. Deze principes worden door onze medewerkers compromisloos toegepast en maken ons, samen met hoge flexibiliteit, creativiteit, innovatievermogen en klantgerichtheid tot wat we nu zijn:

Uw sterke partner voor de gereedschaps- en ­matrijzenbouw.

Acht redenen om voor KNARR te kiezen

Op ooghoogte

Als experts in de gereedschaps- en matrijzenbouw spreken we de taal van onze klanten. Elke vereiste biedt de mogelijkheid om samen een oplossing te vinden.

Precisie als passie

De hoogste kwaliteit is vereiste en belofte ­tegelijkertijd. ‘Made in Germany’ als gangbare praktijk – ‘Made in Europa’ als minimale vereiste voor onze handelspartners.

Persoonlijk advies

U ontvangt competent en uitgebreid technisch advies van onze experts in de binnen- en buitendienst – Voor, tijdens en na een gezamenlijk project.

Individuele oplossingen

Standaard als basisvereiste, speciale oplossingen als verdere kerncompetentie. Wij produceren individueel en flexibel geheel volgens uw specificaties.

Prijs / Kwaliteit

Goedkoper kan zeker! MAAR: Wij zijn er trots op dat we u topkwaliteit kunnen bieden tegen eerlijke prijzen!

Snelle levering

Vandaag besteld – morgen geleverd!

Continuïteit

Gezamenlijk succes gebaseerd op vertrouwen. Continuïteit bij het personeel vinden wij net zo belangrijk als de continu hoge kwaliteit van onze producten.

Veiligheid

Strenge veiligheidsrichtlijnen – zowel bij de gegevensuitwisseling als binnen de productie – maken de verwerking van gevoelige productiegegevens mogelijk.

KNARR Vertriebs GmbH

Gunterstr. 31
95233 Helmbrechts, Germany
Tel.: +49 9252 9993-500
sales@KNARR.com
www.knarr.com

Nieuws van KNARR