Niveau- en drukinstrumenten voor de procesindustrie

Productieprocessen worden tegenwoordig steeds complexer. Daarom is het ­belangrijk dat de meettechnieken die gebruikt worden ter controle en om de ­processen te monitoren steeds makkelijker te begrijpen en intuïtiever worden. VEGA heeft zichzelf ten doel gesteld een innovatieve meettechniek te ­ontwikkelen die gemakkelijk te installeren en bedienen is en die maximale veiligheid en ­betrouwbaarheid biedt.

Bij VEGA werken meer dan 1.750 mensen ­wereldwijd, waarvan er 800 werkzaam zijn op ons hoofdkantoor in Schiltach in het Zwarte Woud. Hier ontstaan al meer dan 60 jaar oplossingen voor veeleisende meetopgaven in de chemische, farmaceutische en voedingsmiddelenindustrie, voor drinkwatersystemen, zuiveringsinstallaties, stortplaatsen, mijnbouw, energieopwekking, olieplatforms, schepen en vliegtuigen.
VEGA is actief in meer dan 80 landen met een wereldwijd netwerk van dochterondernemingen en distributeurs. De organisatie en haar producten hebben alle benodigde certificaten en goed­keuringen voor een wereldwijde toepassing. Dit geldt voor zowel de technische veiligheid als de kwaliteit van de producten en services.

 

Het juiste meetinstrument ­­nu nog ­sneller gevonden

Vanuit het Zwarte Woud met een muisklik de ­wereld in: zo presenteert VEGA sinds begin dit jaar haar uitgebreide online­aanbod. Het gaat daarbij om een uitbreiding van de bestaande dienstverlening aan klanten. Naast de persoonlijke contactpersonen, die klanten over de hele wereld over sensoren adviseren, kan de klant het gehele VEGA-assortiment nu ook op www.vega.com ­ontdekken, configureren en ­meteen bestellen.

 

VEGA WEBSHOP

  • Configurator voor het gehele VEGA-product­assortiment
  • Informatie over prijzen en levertijden
  • Direct online bestellen
  • Opslaan van configuraties
  • 2D-/3D-tekeningen voor uw geconfigureerde instrument
  • Statusoverzicht van bestellingen

Altijd beschikbaar klantenadvies  

Met de nieuwe webshop komt VEGA tegemoet aan de wens van veel klanten om hun volgende meetinstrument eenvoudig en snel online te kunnen kopen. ‘In het kader van onze vorig jaar op de markt gebrachte instrumentseries VEGABAR, VEGAPOINT en VEGAPULS deed deze nieuwe mogelijkheid zich voor’, weet Matthias Veith, bij VEGA hoofd marketing, zich te herinneren. Veith noemt de stap om ‘de toegang tot online bestellen te vereenvoudigen en 24/7 comfortabel advies aan te bieden’ dan ook alleen maar logisch. Zo biedt de nieuwe webshop veel ruimte voor extra informatie in de vorm van een overzichtelijke weergave van gedetailleerde productgegevens, waaronder afmetingen, materialen, functie en modelvarianten, aldus Veith.  

 

Minder moeite voor inkoop

Voor de medewerkers van de afdeling inkoop kost de aanschaf van procescomponenten vaak best veel moeite. Om dit werk te verlichten, biedt de webshop de functie ‘Nog eens kopen’, om zo maar een voorbeeld te noemen. Klanten kunnen hun nabestellingen daarmee automatisch snel en foutloos uitvoeren. Daarnaast heeft de ­webshop een overzichtelijke navigatie­structuur en uitgebreide filtermogelijkheden, die het ­makkelijker maken om voor het gezochte ­instrument meteen de juiste toebehoren te vinden.

U vindt de nieuwe webshop van VEGA op www.vega.com/myvega

VEGA Meet- en Regeltechniek B.V.

Arnhemseweg-Zuid 213-2
3817 CG AMERSFOORT
Tel.: +31 (0)33 450 25 02
info.nl@vega.com
www.vega.com

Nieuws van VEGA