De juiste oplossing voor elke kunststof­toepassing

Als toonaangevend distributeur van polymeren wil Ultrapolymers een ­hoogwaardige service en deskundig technisch advies bieden om langdurige relaties met zijn klanten op te bouwen. Ultrapolymers, opgericht in oktober 2002 in België en onderdeel van de Ravago Group, is snel uitgegroeid tot een gerespecteerd leider in de distributie van polymeren.

Breed portfolio

Ultrapolymers biedt een breed scala aan basis- en speciale polymeren. Onze samenwerking met toonaangevende producenten stelt ons in staat om een gevarieerd productportfolio te leveren en klanten de beste oplossingen voor hun projecten en toepassingen te bieden.

Op zoek naar de oplossing voor uw kunststoftoepassing? Ons ervaren team staat klaar om u te helpen met productinformatie en materiaalkeuze.

Klantenservice

Het team van Ultrapolymers biedt eersteklas klantenservice en is opgeleid om u te helpen bij vragen over polymeren. Of uw vraag nu technisch of commercieel is, wij hebben de expertise om u te helpen. Om al onze medewerkers een ­grondig inzicht te geven in materialen, processen en markten is een intern ­opleidingsprogramma ­opgesteld. We waarderen onze mensen en investeren erin om van ons team de beste in de branche te maken.

Aangepaste verbindingen en ­rotatiegieten

Aangepaste verbindingen
Ultrapolymers heeft toegang tot een uitstekend netwerk van leveranciers om verbindingen op maat te ontwikkelen en te produceren. Dit maakt het mogelijk om snel en flexibel in te spelen op de wensen van de klant. Onze diensten omvatten de productie van kleine partijen, full colour ­compounds, specialistische kwaliteiten en ­gevulde materialen.

Rotatiegieten
Ultrapolymers is een toegewijd leverancier voor de rotatiegietindustrie. Als distributiepartner van ­LyondellBasell biedt Ultrapolymers korrels en poeder op basis van ­Lupolen-polyethyleen. ­Geproduceerd met behulp van een uniek ­katalysatorsysteem, biedt het assortiment ­ongeëvenaarde mechanische prestaties. ­Lupolen wordt ook gebruikt als basismateriaal voor ons brede ­assortiment verbindingen, zoals ­aangepaste kleuren en UltraFoam (PE-schuim).

Ultrapolymers is actief in de ontwikkeling van nieuwe materialen voor rotatiegieten. Spannende ontwikkelingen zijn onder meer: taai, slagvast polypropyleen; gemakkelijk te verwerken, UV-stabiel plastomeer voor flexibele toepassingen en softtouch producten (op ethyleen gebaseerd, octeenplastomeer, met behulp van een ­metalloceenkatalysator).

Ons brede scala aan maal- en compoundeercapaciteiten, evenals een speciaal ­laboratorium voor testen, maken Ultrapolymers de ideale ­partner voor rotatiegieten.

Ultrapolymers BV

Galvanistraat 14-2
6716 AE Ede
Tel.: +31 (0)318 64 12 16
info@ultrapolymers.nl

Ultrapolymers Group N.V.

Gerard Mercatorstraat 90
3920 Lommel, België
Tel.: +32(0)11 579 557
info@ultrapolymers.be

www.ultrapolymers.com

Nieuws van Ultrapolymers