Ongeëvenaarde expertise in de kunststofindustrie

Als een van de toonaangevende fabrikanten van snelkoppelingssystemen dekt ­Stäubli de aansluitbehoeften voor alle soorten vloeistoffen, gassen en elektrische energie. Onze standaardproducten en gespecialiseerde producten, waaronder ­een- en meerpolige connectoren, gereedschapswisselaars en snelwisselsystemen voor matrijzen, combineren prestaties, kwaliteit, veiligheid, betrouwbaarheid en ­duurzaamheid.

Kleine productieruns, grote belangen

Een van de belangrijkste uitdagingen in de kunststofindustrie van vandaag is het beheren van de toenemende vraag naar kleinere hoeveelheden van veel meer producten.

Stäubli-oplossingen voor elke fase van het proces

Stäubli is vandaag de enige partner ter wereld die in staat is om wereldwijde oplossingen te bieden voor snelle matrijswissel, van energieverbinding tot volledige procesautomatisering en robotproducten. Elk van onze technische innovaties kan worden aangepast aan uw specifieke project- en branchevereisten.

Energieaansluiting, matrijs­klemoplossingen, matrijsoverdracht, laad- en onderhoudssystemen, gerobotiseerde gereedschapswisselaars.

Onze samenwerking

Stäubli-experts kunnen specifieke oplossingen bieden na een op maat gemaakte SMED-analyse. Deze aanpak overstijgt onze rol als fabrikant van koppelingssystemen en toont onze langdurige toewijding aan onze klanten. Door onze klanten een overzicht te geven van hun processen, kunnen we gepersonaliseerde efficiëntieverbeteringen voorstellen. De kwaliteit van onze relatie met elke klant is essentieel voor het oplossen van specifieke problemen en het verbeteren van de productiviteit op elke locatie.

Lokale diensten, op internationale schaal

Dankzij onze internationale aanwezigheid profiteren onze klanten van lokale contacten en kwalitatieve dienstverlening, ongeacht de ligging van hun productielocaties. Voor Stäubli gaat de kwaliteit van een oplossing verder dan technische specificaties, daarom ondersteunen wij u in elke fase van uw project. Van de eerste planningsfase tot de installatie van het systeem, training van operators en after-sales service. Onze toegewijde teams leveren dezelfde hoge servicestandaard aan al onze klanten, waar ze zich ook bevinden.

Stäubli Benelux N.V.

Engelse Wandeling 2D bus 21 
8500 Kortrijk / Belgium

Tel.: +32 56 36 40 03
connectors.nl@staubli.com
www.staubli.com

Nieuws van Stäubli