Langetermijnstrategie cruciaal voor zakelijke energie

Bent u al actief bezig met de jaren 2025 en verder?

De prijzen voor elektriciteit en gas noteren recordhoogtes en de ambities om te ­verduurzamen lijken eindeloos. Als ondernemer staat u voor cruciale ­keuzes ­rondom uw energiezaken. Scholt Energy helpt u daar als onafhankelijke energiespecialist voor de zakelijke markt graag bij.

“Scholt Energy spreidt het risico door inkoop op verschillende momenten én markten”

De extreme prijsniveaus op de energiemarkt dit jaar laten zien dat een langjarige inkoopstrategie cruciaal is. Vanuit het perspectief van risico­spreiding, koopt Scholt Energy elektriciteit en gas in op de dag- én termijnmarkten. Op die laatste markt kunnen al tot 5 jaar vóór levering deel­volumes worden vastgelegd, waardoor u als ­afnemer niet afhankelijk bent van één alles­bepalend inkoopmoment. Marktanalisten van Scholt Energy ­analyseren de ­prijsontwikkelingen dagelijks, ­waardoor inkoopmomenten zeer ­nauwkeurig worden bepaald.

“Wij willen niet de grootste, maar de beste zakelijke energiespecialist zijn”

U betaalt bij Scholt Energy een transparant all-in tarief over de marktprijs, ongeacht de hoogte van deze marktprijs. Indien gewenst kunt u ook groene stroom inkopen, zelfs direct bij Nederlandse producenten van wind- en zonne-energie. U heeft een vast aanspreekpunt bij Scholt en daarnaast staat er een team van energiespecialisten voor u klaar om u te ondersteunen met alles rondom uw energiezaken.

Over Scholt Energy

Scholt Energy is een onafhankelijke energie­specialist voor de zakelijke markt, met ­duizenden klanten in Nederland, België, Duitsland en ­Oostenrijk. Scholt combineert 17 jaar markt­ervaring met een zeer persoonlijke, klantgerichte werkwijze. Scholt Energy streeft naar een langdurig partnerschap en ondersteunt haar klanten bij alle energiezaken, van energielevering en -besparing, tot zonnepanelen, elektrisch vervoer en geautomatiseerde sturing van energiestromen. 

“Scholt Energy is onafhankelijk en heeft daardoor hetzelfde doel als haar klanten: zo voordelig mogelijk energie inkopen”

Scholt Energy B.V.

Parallelweg Oost 35
5555 XA Valkenswaard
Tel.: +31 (0)40 368 1223

info@scholt.nl
www.scholt.nl

Nieuws van Scholt Energy