Realize your operational potential

Verzamel, analyseer en werk in realtime samen om de productie-efficiëntie te vergroten. Matics is de nieuwe manier om uw productievloer te beheren.

Matics ontwikkelt software die door fabrieken wordt gebruikt om het productieproces te digitaliseren. Onze software combineert alomtegenwoordige technologie en productiekennis om het volledige digitale productietraject te bewaken en vast te leggen voor volledige controleerbaarheid, herhaalbaarheid en kennisvastlegging. Onze beveiligde cloudgebaseerde RTOI-oplossing is ontworpen voor het MKB en maakt een snelle, niet-storende, modulaire en schaalbare implementatie mogelijk.

Matics is veel meer dan zomaar een MES/MOM-platform. Het is een slim digitaal productieplatform dat ongekende zichtbaarheid en controle over uw productieproces biedt – altijd en overal.

Ons veilige, cloudgebaseerde, digitale productieplatform en slimme applicaties stellen uw mensen in staat om slimmere en beter geïnformeerde productiebeslissingen te nemen. Zo kunt u problemen sneller oplossen en direct productiviteitswinst behalen.

De digitale productiesystemen van Matics zijn geïnstalleerd in honderden productievloeren over de hele wereld en verbinden duizenden machines met elkaar in zeer veeleisende productieomgevingen. Van planning en planning, via alle productiefasen en werkprocedures, helemaal tot aan het magazijn, wij bieden een uitgebreide oplossing voor productiebeheer.

Verbeter uw productieproces met Matics Realtime Manufacturing Analytics

Matics pakt de meest voorkomende productie-uitdagingen aan:

  1. Gebrek aan transparantie en visualisatie op de werkvloer
  2. Slechte interne communicatie tussen teams
  3. Lage machinebeschikbaarheid
  4. Hoge kosten door materiaalverspilling en problemen bij kwaliteitscontrole

Matics

Contactpersoon Benelux: Yuri Martens

Tel.: +31-6-2540-6448
info@matics.live
matics.live

Nieuws van Matics

Wees proactief. Wees productief.

Wij laten u zien hoe u uw operationele potentieel kunt bereiken

Matics in cijfers

0
Meer dan 2000 machines wereldwijd verbonden
0
Werkend in 15 landen wereldwijd
0 %
OEE stijgt met 25% een paar weken na Matics implementatie