Welkom in de wereld van de Jaarbeurs

Wij geloven dat er een plek moet zijn waar je elkaar écht kunt ontmoeten. ­Ontmoeten om te groeien. Als Jaarbeurs bieden én creëren we de ruimte om groei te versnellen: als mens, als organisatie, als markt. Op een duurzame, veilige en slimme manier. Live en online. In het centrum van het land, in het hart van de stad, met oog voor jou.

Wij zijn de meest duurzame en smart venue en organiser van Europa, een onmisbare schakel in de Nederlandse economie. We organiseren en faciliteren kennisontwikkeling en ontmoeting op een innovatieve manier, met als doel duurzame groei.
Jaarlijks komen er 2,5 miljoen bezoekers bij de Jaarbeurs over de vloer. Onze evenementen­locatie in Utrecht is geschikt voor uiteenlopende activiteiten die verschillende doelgroepen met zich meebrengen. Van grote beurzen, evenementen en shows tot vergaderingen en zakelijke congressen zorgt dit voor een grootschalig bereik.

 

Duurzaamheid & Innovatie

Voor de toekomstige generaties wil Jaarbeurs een betere wereld achterlaten waarin waardevolle ontmoetingen plaats kunnen blijven vinden. Jaarbeurs beweegt dan ook mee met de veranderende behoeften van de samenleving. Door het creëren van nieuwe concepten, zoals hybride events en de duurzaamheidsmaatregelen die wij treffen, bouwen wij dagelijks aan een toekomstbestendig en aantrekkelijk beurs-, event- en congrescentrum.

 

Het event voor slimme ­maakoplossingen

ESEF Maakindustrie is het grootste en belangrijkste evenement in de Benelux op het gebied van toeleveren, uitbesteden, productontwikkeling en engineering.
OEM bedrijven, productontwikkelaars en inkopers kunnen hier terecht voor nieuwe materialen, componenten, toepassingen, productinnovaties en flexibele oplossingen waarmee hun vraagstukken rondom inkoop en productie worden beantwoord.

 

Het event voor innovatieve industriële productietechnologie

Gelijktijdig met de ESEF Maakindustrie wordt de vakbeurs Technishow georganiseerd. De grootste en meest complete vakbeurs van de Benelux op het gebied van industriële productietechnieken, verwerking en bewerking van metalen, kunststoffen, toebehoren en hulpmiddelen. TechniShow brengt op een unieke manier vraag en aanbod samen. Met honderden machines valt er veel te ontdekken, te leren en beleven. De beurs wordt gekenmerkt door innovaties, demonstraties en netwerkmomenten.

Bezoek ESEF Maakindustrie en de TechniShow in 2022 van dinsdag 15 t/m vrijdag 18 maart in de Jaarbeurs in Utrecht.

 

Hoe dragen ESEF Maakindustrie en TechniShow bij aan uw ­succes?

Tijdens deze events staan inspiratie, interactie en innovatie in de (maak)industrie centraal, er wordt een optimale match tussen vraag en aanbod geboden. Uiteraard is de rubber- en kunststof­industrie goed vertegenwoordigd.

Wilt u exposeren op deze beurzen? Neem dan contact met ons op.

Jaarbeurs

Jaarbeursplein
3521 AL Utrecht
Tel.: +31(0)30 295 29 99
service@jaarbeurs.nl
www.jaarbeurs.nl

Nieuws van Jaarbeurs