Creating a world of opportunity

IMCD Plastics is een internationale distributeur van kwalitatief hoogwaardige additieven, master­batches en compounds voor de kunststofindustrie. Met onze diepgaande marktkennis, jarenlange ervaring en technische vaardigheden bieden wij onze klanten unieke oplossingen op maat en werken we samen aan innovatieve ontwikkelingen.

IMCD Benelux heeft een lange traditie in de ­marketing, verkoop en distributie van speciaalchemicaliën en voedingsingrediënten. Met een netwerk van magazijnfaciliteiten, een hoofd­kantoor in Rotterdam (Nederland) en kantoren in Amsterdam (Nederland) en Mechelen (België), heeft IMCD Benelux het bedrijf de afgelopen tien jaar meer dan verdubbeld.

In samenwerking met onze leveranciers en klanten co-creëert IMCD oplossingen in acht verschillende markten. Door onze wereldwijde aanwezigheid en lokale expertise blijven we op de hoogte van wat echt belangrijk is voor consumenten en kunnen we onze partners beter adviseren en helpen bij hun innovaties.

We houden de toekomst voor ogen. Door middel van duurzaamheidsinitiatieven en nieuwe digitale praktijken blijven we voorop lopen en helpen we degenen met wie we werken hetzelfde te doen.

‘Samen creëren we een wereld van ­kansen’

Voor onze leveranciers

IMCD staat voor u klaar om uw bedrijfsactiviteiten te vereenvoudigen, processen te stroomlijnen en onze lokale netwerken te gebruiken om groei te ondersteunen en te stimuleren. Wij zijn uw adviseurs – we passen onze technische expertise en marktkennis toe op uw producten, om formuleringsideeën en toepassingen te verkennen en te testen en, uiteindelijk, uw bedrijf te helpen nieuwe markten te betreden.

We zijn transparant in onze aanpak en zorgen te allen tijde voor een open communicatielijn, zodat u zicht heeft op waar uw producten worden verkocht en hoe u het beste marktaandeel kunt veroveren of nieuwe kunt invoeren. We ­bieden ­volledig gedigitaliseerde processen, zodat we naadloos kunnen integreren in uw bedrijf, ­ongeacht hoe u het liefst werkt.

 

Voor onze klanten

Als klant van IMCD profiteert u van directe toegang tot hoogwaardige producten van toon­aangevende fabrikanten van speciale chemicaliën en ingrediënten. We kennen ons gevarieerde portfolio door en door, dus als je begeleiding ­nodig hebt, kunnen wij de oplossingen bieden om de chemie te laten werken. Onze technische ­experts zijn op de hoogte van de nieuwste trends die van invloed zijn op uw productinnovaties. Daarnaast zijn ze uitgerust met marktklare ­concepten en formuleringen om de product­ontwikkeling een kickstart te geven, zodat u ­sneller op de markt kunt komen.

 

Technische oplossingen

Onze verkoopteams en productmanagers werken nauw samen met onze technische teams als ­leveranciers van oplossingen. Met ­gespecialiseerde applicatiekennis ontwikkelen we formuleringen en marketingconcepten, testen we materialen, leiden we onze mensen op en organiseren we leveranciers- en klantenworkshops. Daarbij koesteren en investeren we onze relaties met belanghebbenden, helpen we onze partners hun ambities om te zetten in realiteit en leveren we betekenisvolle vooruitgang in de markten die we bedienen.

Neem contact met ons op om ons uitgebreide productportfolio te ontdekken.

IMCD Benelux B.V.

Wilhelminaplein 32
3072 DE Rotterdam
Tel.: +31(0)88 291 86 00
info@imcd.nl
www.imcd.nl

Nieuws van IMCD