Creating a world of opportunity

IMCD is een toonaangevende internationale distributeur van kwalitatieve ­additieven en compounds voor de kunststof-, rubber-, polyurethaan- en composiet industrie. We bieden u een uitgebreid assortiment hoogwaardige grondstoffen om u te helpen uw bedrijf te laten groeien.

IMCD Advanced Materials combineert diepgaande marktkennis, jarenlange ervaring en technische vaardigheden om haar klanten unieke ­oplossingen op maat te bieden. Samen werken we aan ­innovatieve ontwikkelingen, met materialen van onder andere:

PCTG / PETG, Tritan

PA / PBT / PC-ASA / PC-ABS / TPE-E / ABS-ASA

TPU industrial

TPU medical

Purge compounds

PP / PE medical

SEBS / SBS evoprene

Hiernaast bieden wij ook nog additieven aan, zoals blaasmiddel en anti microbial.

“Every day, we reimagine solutions to open new frontiers for the industry”

Voor onze leveranciers

Ons wereldwijde logistieke netwerk zorgt voor betrouwbare en snelle leveringen. Onze technische en commerciële experts staan altijd tot uw beschikking om gepaste support te bieden en uw vragen te beantwoorden.

Medical polymers

Wij ­bieden u een gevarieerd portfolio van ­medische ­polymeren voor toepassingen zoals medische verpakkingen, chirurgische ­instrumenten, medical tubes en nog veel meer.

Purge compounds

Wij bieden u diverse purge compounds voor de ­reiniging van spuitgiet­machines, extruders en matrijzen: > Snelle kleur en materiaalwissels > Verwijdert gedegradeerd materiaal > Vermindert scrap en afval > Beschermt uw machine bij stilstand Voor een vrijblijvend sample-aanvraag, bezoek www.asaclean-europe.com.

Sustainable Solutions

Sustainable Solutions is een alles-in-één hulpmiddel dat onze partners ondersteunt bij het navigeren door de complexiteit van groene oplossingen. Ontdek onze 8 categorieën voor duurzame oplossingen en materialen, zoals CO2 reductie, biodegradeable materialen en waste reductie. IMCD biedt een diversiteit aan mogelijkheden voor verschillende marktsegmenten. Bezoek onze website of neem contact met ons op.

IMCD Benelux B.V.

Wilhelminaplein 32
3072 DE Rotterdam
Tel.: +31(0)88 291 86 00
info@imcd.nl
www.imcd.nl

Nieuws van IMCD