De nummer één producent van lijmen, afdichtingsmiddelen en functionele coatings

Henkel Adhesive Technologies leidt de markten van vandaag en geeft vorm aan die van morgen door middel van haar lijmen, afdichtingsmiddelen en functionel­e ­coatings. Met vertrouwde merken zoals LOCTITE, ­TEROSON en BONDERITE ­creëert ­Henkel duurzame waarde voor alle belanghebbenden.

Waarom kiezen voor lijmen boven traditionele bevestigingsmethoden?

Lijmen gebruiken als alternatief voor ­mechanische bevestiging, lassen en andere verbindings­methoden kan uw bedrijf helpen om een ­concurrentievoordeel te behalen. Wilt u uw productiekosten verlagen of de product­betrouwbaarheid, prestaties en operationele levensduur verbeteren? Dan wordt het tijd dat u lijmen integreert in uw ontwerp-, productie- en assemblageproces. 

Onze lijmen verhogen niet alleen uw product­betrouwbaarheid, ze kunnen ook een grotere verscheidendheid aan materialen probleemloos met elkaar verbinden. 

Zo zijn er verschillende samenstellingen mogelijk die een oplossing bieden voor weerstand bij hoge temperaturen, de vraag naar hoge sterkte of snelle uitharding, of weerstand bieden tegen nog andere uitdagende omgevingsfactoren. Het gebruik van lijmen betekent een aanzienlijk lager gewicht en een mooiere afwerking van het eindproduct. Al deze factoren bieden u veel meer ontwerpvrijheid en een kwalitatiever, duurzamer eindproduct, dat bovendien goedkoper is in productie- en loonkosten.

De lijmen van Henkel leveren optimale prestaties en zorgen voor optimaal gemak en betrouwbaarheid, wat uw uitdaging ook mag zijn. De innovatieve lijmen van het merk LOCTITE® zijn samengesteld om bestand te zijn tegen zware schokken en afpelkrachten, bieden een hoge ­afschuifsterkte en worden ­gekenmerkt door een uitstekende ­chemicaliën- en temperatuur­bestendigheid.

Ons team kan u de perfecte lijm aanbevelen die voldoet aan uw eisen op het gebied van sterkte, flexibiliteit, omgevingsfactoren, viscositeit, duurzaamheid, enzovoort. 

Naast industriële lijmen biedt Henkel ook een uitgebreide lijn industriële afdichtingsmiddelen, coatings, ontvetters en reinigingsmiddelen aan die de levensduur en efficiëntie van uw apparatuur verhogen en u helpen geld te besparen. 

Waarom kiezen voor Henkel?

Henkel combineert innovatie en technologie om productoplossingen aan te reiken voor talloze ­industriële toepassingen. Henkel is toonaan­gevend op de markten van vandaag en werkt aan die van morgen met geavanceerde technologieën en sterke merken voor lijmen, afdichtingsmiddelen en functionele coatings.

Henkel is wereldwijd aanwezig en is leverancier van een zeer uitgebreid productportfolio. Gecombineerd met een jarenlange expertise kunnen wij wereldwijd dezelfde hoge service bieden. 

Onze merken staan niet alleen voor kwalitatieve producten, maar ook voor professionele ondersteuning bij al uw uitdagingen op het vlak van verlijmings-, afdichtings- en coatingstechnologiën.

Henkel Adhesive Technologies

Brugwal 11
3432 NZ Nieuwegein
www.henkel-adhesives.com

Voor commerciële of marketing gerelateerde vragen:
NL: +31 (0)800 025 01 26
BE: +32 (0)800 58 880
technologies.benelux@henkel.com

Voor technische vragen:
NL: 030 607 38 52
BE: 02 421 26 11
tech.bnl@henkel.com

Nieuws van Henkel