We brengen service naar een hoger ­niveau!

Overtuigend design, moderne lichtgewicht constructies, kostenbesparende ­efficiëntie: Met ENGEL technical moulding lukt het u uw innovatieve producten uit het dagelijks leven snel geschikt te maken voor de mondiale markt. Want als ervaren full-service provider, hebben wij de knowhow om flexibele, volledig ­geautomatiseerde machines, bedoeld voor uw specifieke productie in het technisch spuitgieten zeer nauwkeurig te configureren.

ENGEL belooft langdurige beschikbaarheid, flexibiliteit en efficiëntie voor uw spuitgietproductie. We bieden zowel ondersteuning ter plaatse aan als onlinesupport op het moment dat u hulp nodig heeft.

Spuitgietmachines

Voor elke toepassing het ideale machineconcept: ENGEL overtuigt u met de ervaring en de knowhow van de wereldmarktleider voor kunststofmachines. Met beproefde en innovatieve spuitgietmachines van 280 kN tot 55.000 kN sluitkracht, hydraulische, volelektrische, horizontale en verticale oplossingen.

Knowhow

Breid uw competentie uit
Een hogere productkwaliteit, stabielere processen en een betere output met een maximale hoeveel­heid goede producten – grondige kennis over spuitgietmachines, robots en de interactie tussen afzonderlijke processtappen stelt u in staat meer uit uw spuitgietproductie te halen.
ENGEL Training ondersteunt u hierbij door een zeer uitgebreid en praktijkgericht trainingsaanbod. Dit varieert van seminars en speciale workshops tot gecertificeerde trainingen en is toegespitst op uw wensen en bedrijfsspecifieke vereisten.
Voor beginners of gevorderden – ENGEL Training bereidt u en uw medewerkers optimaal voor op de actuele uitdagingen van het spuitgieten.

Daarnaast bieden wij u via het internet ons gratis e-connect klanten­portaal, gekwalificeerd onderhoud op afstand via e-connect.24 én de bewaking van proceskritische componenten tijdens uw productie via e-connect.monitor.

Services

Spuitgietsystemen totaal verzorgd
Het thema kunststofverwerking vormt voor u en uw installatie een uitdaging die continu aan veranderingen onderhevig is – een machineleven lang. Daarom begeleiden wij u zeer bekwaam met ons serviceprogramma. Dus bieden wij u wereldwijde service en support ter plaatse, altijd beschikbare hoogwaardige tools voor uitbreiding en optimalisatie evenals een uitgebreid aanbod professionele trainingen.

Injecteer 4.0

Oplossingen voor de slimme fabriek
Voor ENGEL is het primaire doel altijd geweest om het voordeel voor onze klant continu te verbeteren. Van de volledige integratie van randapparatuur tot aangepaste automatiseringsconcepten en de lancering van de CC300-generatie van besturings­eenheid, de geoptimaliseerde productiecel is het hart van onze ontwikkelingsactiviteit geweest.
Nu is het tijd dat we die ontwikkeling voortzetten. Ook al worden de uitdagingen van de toekomst steeds complexer, de oplossingen moeten eenvoudig blijven. Dit is precies waar inject 4.0 een rol speelt, waardoor we onze klanten kunnen begeleiden naar een genetwerkte, zelfoptimaliserende spuitgietproductie.

Processtabiliteit, productiviteit en beschikbaarheid samen met maximale gegevensbeveiliging en flexibiliteit blijven de leidende principes van inject 4.0.

ENGEL is een solide en betrouwbare partner die u helpt de weg te banen naar uw slimme fabriek.

ENGEL Benelux B.V.

Peppelkade 25
3992 AL Houten
Tel.: +31 (0)306 38 01 94
info.nl@engel.at
www.engelglobal.com/nl/nl/

Nieuws van ENGEL