Ontwerp, ontwikkel en lever met Distrupol

Distrupol is een Europese leider met meer dan 50 jaar uitmuntendheid, innovatie en expertise in de verkoop en applicatie-ontwikkeling van thermoplastische polymeren en elastomeren.

Ons team van zeer ervaren verkopers is in staat om aan uw eisen te voldoen, uw verwachtingen te overtreffen en tegelijkertijd waarde toe te voegen aan uw bedrijf. Het team wordt in elke markt ­ondersteund door onze ontwikkelingsingenieurs, die een ongeëvenaarde kennis hebben van elk aspect van polymeertechnologie, inclusief ontwerp van onderdelen en mallen, polymeerselectie om de beste prestaties te bereiken, probleem­oplossing en het optimaliseren van de productie van onderdelen.

Onze langdurige partnerschappen met leveranciers van wereldklasse versterken onze kennis en geven ons een uitgebreid assortiment hoogwaardige producten om voor elke toepassing een materiaaloplossing te bieden. Al onze leveranciers voldoen aan REACH en alle Distrupol-bedrijven zijn volledig ISO 9001:2015-gecertificeerd.

Het Distrupol-portfolio bevat producten en oplossingen die voldoen aan de eisen van toonaan­gevende en opkomende industrieën. Het assortiment gaat vergezeld van certificeringen en goedkeuringen voor de auto-, medische, ­voedings- en elektrische industrie.

Magazijnen in het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Zweden, Finland en Nederland ondersteunen ons om levering de volgende dag in heel Europa aan te bieden. Materialen zijn beschikbaar van zakken van 25 kg tot volle vrachtwagenladingen, octabins, big bags en bulkleveringen. Wanneer dat nodig is, kunnen we materiaal in ons magazijn ompakken tot de gewenste verpakking.

Bij Distrupol erkennen we het belang van verantwoord, veilig en integer handelen om bij te dragen aan een duurzame toekomst.

Daarom hebben we een drieledige aanpak ontwikkeld voor duurzaam ondernemen en het verminderen van onze impact op het milieu. Deze allesomvattende methode zorgt ervoor dat we als bedrijf duurzaam kunnen handelen en tegelijkertijd een positieve impact hebben op de duurzaamheid van onze klanten en hun producten. We volgen en sturen de richting van zowel het overheidsbeleid als de initiatieven van de industrie en blijven op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheidsprojecten om te garanderen dat we voorop lopen in duurzaam ondernemen.

In onze branche hebben we allemaal polymeeroplossingen nodig die duurzaam en veilig zijn. Dit betekent verminderde emissies, een verminderde impact op het milieu (inclusief oceanen), minder polymeerafval en verbeterde recyclebaarheid en herbruikbaarheid. Plastic onderdeel maken van een duurzame toekomst is een gezamenlijke inspanning. Als leiders en experts in onze branche erkennen we de verantwoordelijkheid die we hebben om duurzaamheidsinspanningen te blijven stimuleren en samen te werken met leveranciers, klanten en andere organisaties om het veilige en verantwoordelijke gebruik van kunststoffen in 2021 en daarna te ondersteunen.

Distrupol is distributeur voor AKRO-PLASTIC, Biffa Polymers, CHIMEI, Korrels, Lucite International, LG Chem, MOL, Neutrex, Poliblend, Teknor Apex, Toray, Versalis en Wells Plastics.

Distrupol BV

Schouwburgplein 30-34
Postbus 21407
3001 AK Rotterdam
Tel.: +31(0) 10 275 7880
info@distrupol.com
www.distrupol.com

Nieuws van Distrupol