Efficiënt produceren met ARBURG

Als een van de marktleidende producenten van hoogwaardige ­spuitgietmachines voor kunststofverwerking ter wereld, zorgen wij er dagelijks voor dat u ­spuitgiet­- producten kunt produceren. Onze decennialange ervaring biedt u ­daarbij ­gegarandeerd de beslissende voorsprong. Wij zijn uw deskundige partner voor ­efficiënt spuitgieten.

Van grote series tot afzonderlijke onderdelen: Ons modulaire productportfolio van ALLROUNDER spuitgietmachines, turnkey-installaties en de freeformer voor industriële additieve productie, levert voor elke uitdaging een individueel aan­gepaste, efficiënte productie-oplossing.

ARBURG ziet uitgebreide pre- en aftersales-­services als zijn plicht. Doordat het Duitse moederbedrijf en de internationale vestigingen en handelspartners zo nauw met elkaar zijn verbonden worden technologie en dienstverlening doelgericht aan alle klanten aangeboden. Onze specialisten ondersteunen u bij alles – van ­gedetailleerd technologisch advies tot snelle service ter plaatse.

Highlights

  • Modulair: elektrische, hybride en hydraulische spuitgietmachines met sluitkrachten van 125 tot 6.500 kN
  • Flexibel: industriële additieve productie met gekwalificeerde standaardgranulaten
  • Universeel: in machinebesturing geïntegreerde robotsystemen en meerassige robots
  • Transparant: productie-optimalisatie met ­verschillende software-tools
  • Individueel: turnkey-oplossingen met totale techniek van hoofdaannemer ARBURG
  • Gedetailleerd: klantenbehartiging, knowhow in de kunststofverwerking en service met systeem.

ARBURG configurator

Snel en eenvoudig naar het gewenste product
Met de ARBURG configurator kunnen bepaalde gestandaardiseerde machinemodellen – zoals de ALLROUNDER 270 S compact – en toebehoren online geconfigureerd worden.

Spuitgieten

Kunststofonderdelen in grote aantallen ­produceren
We hebben onze eerste spuitgietmachine in de jaren 50 van de 20e eeuw ontwikkeld. Vandaag de dag is ARBURG een wereldwijd ­marktleidende fabrikant en kunnen klanten wereldwijd op ons vertrouwen voor de serieproductie van hun ­kunststofonderdelen. Robotsystemen, turnkey­oplossingen en periferie maken ons modulaire ALLROUNDER-programma compleet.

ALLROUNDER-spuitgietmachines staan voor ­kwaliteit, betrouwbaarheid en productie-­efficiëntie. Ons modulaire productprogramma omvat hydraulische, hybride, elektrische en verticale spuitgiettechniek – van aantrekkelijke instapmodellen tot zeer nauwkeurige en speciale machines voor kubusgereedschappen.

ARBURG BV

Krommewetering 81
3543 AM Utrecht
Tel.: +31 (0)30 242 6060
netherlands@arburg.com
www.arburg.com

Nieuws van Arburg