Easy, smart, passionate.

Met welke uitdagingen u ook wordt geconfronteerd in de kunststofindustrie, wij zijn uw betrouwbare partner. Met onze technische knowhow, ons sterke verkoopnetwerk en onze passie voor de beste oplossing voor onze klanten, stimuleren we groei voor onze distributiepartners en klanten in verschillende landen en industrieën.

Opgericht in 1971 te Rotterdam en momenteel gevestigd in Breda, met een logistiek centrum in Etten-Leur, is ALBIS Benelux B.V. een dochteronderneming van ALBIS Distribution GmbH & Co. KG en onderdeel van de Otto Krahn Group GmbH.
Wij zijn wereldwijd een toonaangevende distributeur. Als onafhankelijke distributeur bieden wij onze klanten een zeer uitgebreid productportfolio, bestaande uit standaardpolymeren, technische kunststoffen en een groeiend aantal duurzame producten.

Walk on the green side of life

Het verlangen naar meer “sustainability” is momenteel elke dag, overal en in verschillende contexten belangrijk. Vooral als het om het gebruik van kunststoffen gaat, lopen de meningen vaak uiteen. Daarnaast zijn de beperkte natuurlijke hulpbronnen slechts een van de aspecten die ons aanmoedigen om zo snel mogelijk in actie te komen.

Als internationaal bedrijf is ALBIS zich bewust van haar verantwoordelijkheden en is duurzaamheid een integraal onderdeel van onze groeistrategie. Het aandeel van ons product portfolio op basis van hernieuwbare polymeren of recyclaten groeit voortdurend. ALBIS en haar partners leveren diverse, duurzame oplossingen als ‘one-stop-shop’-partner.

Wij vinden het belangrijk om regelmatig contact te hebben met onze klanten en leveranciers. Deze interactie stelt ons in staat om samen slimme oplossingen te ontwikkelen. Samenwerken – in het belang van alle betrokkenen – is de aanpak van ALBIS om het woord ‘duurzaamheid’ elke dag een beetje meer leven in te blazen.

ALBIS Benelux B.V.

Paardeweide 2
4824 EH Breda
Tel.: +31(0)76 543 38 00
albisbenelux@albis.com
www.albis.com

Nieuws van Albis