Innovatieve smeltdruksensor IMPACT ILI met IO-Link

De revolutionaire en gepatenteerde IMPACT smeltdruksensor voor drukmeting op hoge temperatuur heeft als belangrijkste kenmerk dat deze geen transmissievloeistof bevat. Hierdoor is het membraan dikker dan in traditionele smeltdruksensoren. Zo heeft deze milieuvriendelijke oplossing ook nog eens langere levensduur.

 

De nieuwste GEFRAN IMPACT ILI is ‘s werelds eerste smeltdruksensor met IO-Link communicatieprotocol en dus volledig Industry 4.0 proved. Dankzij de PL-d en SIL2 certificering is deze smeltdruksensor geschikt voor functionele veiligheidstoepassingen en wordt uw proces optimaal bewaakt.

CERFITIED – SMART – GREEN – ROBUST zijn de sleutelwoorden.IO-Link is ook beschikbaar op de smeltdruksensoren met gevulde technologie. Hier kunt u het volledige gamma bekijken.

Kunststof zit in ons DNA


Automatisering in de kunststof is altijd onze core business geweest. Ons aanbod voor de kunststofmarkt bestaat uit een uitgebreide waaier aan automatiseringscomponenten en sensoren voor machinebesturing en dit zowel voor extruders, thermovorming als spuitgietmachines. Onze producten onderscheiden zich door hun hoge efficiëntie, goede prijs-kwaliteitsverhouding, gebruiksgemak en eenvoudige installatie.
Gefran bestaat 50 jaar. Onze doorgedreven ervaring en know-how maken van ons een betrouwbare partner.