Machines & Randapparatuur

4Moulding / Mouldshop.nl

4Moulding biedt randapparatuur, gereedschappen, gebruiks- en ­verbruiks­middelen voor kunststofverwerking en matrijsbouw.

Arburg BV

Als een van de marktleidende producenten van hoogwaardige ­spuitgietmachines voor kunststofverwerking ter wereld, zorgen wij er dagelijks voor dat u ­spuitgiet­- producten kunt produceren. Onze decennialange ervaring biedt u ­daarbij ­gegarandeerd de beslissende voorsprong. Wij zijn uw deskundige partner voor ­efficiënt spuitgieten.

ENGEL Benelux B.V.

Overtuigend design, moderne lichtgewicht constructies, kostenbesparende ­efficiëntie: Met ENGEL technical moulding lukt het u uw innovatieve producten uit het dagelijks leven snel geschikt te maken voor de mondiale markt. Want als ervaren full-service provider, hebben wij de knowhow om flexibele, volledig ­geautomatiseerde machines, bedoeld voor uw specifieke productie in het technisch spuitgieten zeer nauwkeurig te configureren.

Gefran Benelux N.V.

Automatisering in de kunststof is altijd onze core business geweest. Ons aanbod voor de kunststofmarkt bestaat uit een uitgebreide waaier aan automatiseringscomponenten en sensoren voor machinebesturing en dit zowel voor extruders, ­thermovorming als spuitgietmachines. Onze producten onderscheiden zich door hun hoge efficiëntie, goede prijs-kwaliteitsverhouding, gebruiksgemak en ­eenvoudige installatie.

GOM Branch Benelux

De metrologie-oplossingen van GOM ondersteunen OEM’s, leveranciers en research­centra wereldwijd voor het optimaliseren van processen, reduceren van onkosten en verkorten van de ontwikkelingstijden in alle soorten productie­processen.

KrausMaffei Group Benelux N.V.

KraussMaffei is een van ‘s werelds toonaangevende fabrikanten van machines en systemen voor de productie en verwerking van kunststoffen en rubber. Ons merk staat voor ­geavanceerde technologieën – al meer dan 180 jaar. Ons ­dienstenaanbod omvat alle gebieden van ­spuitgietmachines, extrusietechnologie en reactie­procesmachines.

Maritec B.V.

Doordat wij vaak als co-engineer van machinefabrieken betrokken zijn bij ­nieuwe ontwikkelingen, kunnen wij deze expertise inzetten in de vervangingsmarkt bij ­eindgebruikers. Een voorbeeld daarvan is onze kennis van transportschroef­techniek. De juiste keuzes op het gebied van materiaal en geometrie leiden immers tot een stabieler proces en minder slijtage. Ook leveren en installeren wij nieuwe en gebruikte machines en kunt u bij ons terecht voor complete revisies.

RUD

Het familiebedrijf RUD heeft al meer dan 140 jaar ervaring in de productie van rondstaalkettingen en kettingcomponenten. RUD is bij de meeste professionals bekend door het programma aanslagpunten en hijskettingen. Velen weten echter niet dat RUD veel meer te bieden heeft. Ook voor een uitgekiend programma met betrekking tot veilige en efficiënte matrijshandling kunt u bij ons terecht.

S-Point B.V.

S-point B.V. berekent, levert en onderhoudt machines, systemen en componenten voor de kunststofverwerkende en chemische industrie. Wij vertegenwoordigen een groot aantal Europese fabrikanten op exclusieve basis voor de Nederlandse markt.

VEGA Meet- en Regeltechniek B.V.

Productieprocessen worden tegenwoordig steeds complexer. Daarom is het ­belangrijk dat de meettechnieken die gebruikt worden ter controle en om de ­processen te monitoren steeds makkelijker te begrijpen en intuïtiever worden. VEGA heeft zichzelf ten doel gesteld een innovatieve meettechniek te ­ontwikkelen die gemakkelijk te installeren en bedienen is en die maximale veiligheid en ­betrouwbaarheid biedt.

Ontvang actueel nieuws, trends, ontwikkelingen en vacatures uit de kunststofindustrie