KraussMaffei Group Benelux N.V.

socialProduction
PRODUCTION. COMMUNICATION. MOBILE. INTUITIVE.

socialProduction, de mobiele app en webapplicatie voor spuitgietmachines, opent een nieuw, dieper niveau van communicatie op de ­productievloer en maakt het mogelijk om machines onafhankelijk van plaats en tijd te monitoren. Zo krijg je een overzicht van de ­productiestatus, productiviteit en stabiliteit van je machines en ­ontvang je ­direct notificaties van belangrijke ­gebeurtenissen.

KraussMaffei is een van ‘s werelds toonaangevende fabrikanten van machines en systemen voor de productie en verwerking van kunststoffen en rubber. Ons merk staat voor ­geavanceerde technologieën – al meer dan 180 jaar. Ons ­dienstenaanbod omvat alle gebieden van ­spuitgietmachines, extrusietechnologie en reactie­procesmachines. 
 
Dit geeft KraussMaffei een uniek verkoopargument in de branche. Met de hoge innovatiekracht van onze gestandaardiseerde en individuele product-, proces-, digitale en serviceoplossingen kunnen we klanten blijvende toegevoegde waarde garanderen over de gehele waardetoevoegende keten.
 
KraussMaffei produceert/verkoopt/servicet o.a.:
 
Spuitgietmachines:
• CX – serie, hydraulische sgm van 35 – 420 ton sluitkracht;
• GX – serie, hydraulische sgm van 400 – 900 ton sluitkracht;
• MX – serie, hydraulische sgm van 850 – 4000 ton sluitkracht;
PX – serie, elektrische sgm van 50 – 200 ton sluitkracht.
 
Automatisering:
LRX – lineair robots;
KuKa – knikarmrobots.
 
PUR:
• Ecostar;
• Rimstar;
• Persen;
• Matrijzen.
 

socialProduction

KraussMaffei introduceert haar nieuwste ­innovatie: socialProduction, de mobiele app en webapplicatie voor spuitgietmachines detecteert zelfstandig afwijkingen in het productieproces en brengt machinebewaking naar een nieuw tijdperk.
 

Bekijk de machinestatus, altijd en ­overal

Blijf op de hoogte met de Live ­Status-functie en intelligente ­productie- en proces­kengetallen (zoals productiviteit, stabiliteit en ordervoortgang) voor alle aangesloten ­machines. Alle relevante machine-­informatie is altijd realtime zichtbaar op je telefoon, tablet of laptop. 
 

Digital production monitoring

Het machineoverzicht helpt je om de belangrijkste productiecijfers per machine eenvoudig te monitoren. De geïntegreerde messenger maakt teamcommunicatie eenvoudiger dan ooit tevoren, gebruikers kunnen hiermee berichten verzenden en ontvangen. 
 
De messenger brengt mens en machine bij elkaar. Meldingen informeren onmiddellijk over belangrijke gebeurtenissen. De Messenger dient als digitaal logboek voor complete documentatie voor productie.
 

Ondersteuning digitale proces

Met behulp van intelligente filters worden belangrijke machinegebeurtenissen zoals parameter­wijzigingen en alarmen herkend. De machine zelf wordt ook een actief teamlid. U ontvangt live push-­notificaties en u kunt zich hierop voor elke machine abonneren als dat nodig is.

KraussMaffei producten

Met socialProduction, de mobiele app en webapplicatie voor spuitgietmachines, combineert KraussMaffei de voordelen van social media met state-of-the-art productiebewakingstechnologieën. De machines rapporteren live aan gebruikers in beveiligde chatrooms. socialProduction detecteert zelfstandig eerder dan ooit tevoren afwijkingen in het productieproces en brengt machinebewaking naar een nieuw tijdperk.

KraussMaffei Group Benelux N.V.

Minervum 7360
4817 ZH Breda, Nederland
Tel.: +31 (0)76 572 25 22
info@kraussmaffei.com
www.kraussmaffei.com

Nieuws van KraussMaffei