Verbetering van uw productiviteit en kwaliteit, waardoor u tijd en geld bespaart

Kunststof verwerkers dienen zo soepel en effectief mogelijk te werk te kunnen gaan waarbij de afval stroom wordt gereduceerd en de productiviteit wordt gemaximaliseerd. Dyna-Purge stelt u hiertoe in staat en biedt reiniging compounds die de machines schoonhouden. Uw machine presteert beter, efficiënter en is duurzamer. Dyna-Purge heeft bij talloze bedrijven aangetoond van significante waarde te zijn voor de efficiëntie, productie en onderhoud. 

Onderaan deze pagina treft u de Dyna-Purge producten en leest u meer over bijbehorende eigenschappen, de wijze van toepassing en welke grade het beste van toepassing is op uw productieproces. Stop waiting, start producing!
Dyna-Purge’s purging compounds

Het gebruik van de reinigingsmiddelen van Dyna-Purge biedt u verschillende voordelen, zoals:

  • Efficiëntie – Er zijn slechts kleine hoeveelheden nodig, zonder mengen of weken. Bovendien hebben de producten van Dyna-Purge geen vervaldatum, dus er zijn geen verborgen kosten.
  • Productiviteit – Dyna-Purge reinigt tijdens de eerste doorgang, wat de stilstand van de machine minimaliseert en schroot vermindert.
  • Veelzijdigheid – Dyna-Purge biedt een breed scala aan producten voor elk proces en elke hars.
  • Veiligheid – FDA, REACH en RoHS-conforme, niet-schurende, niet-chemische formules zijn veilig voor gebruiker, machine en het milieu.

De Monchy International & Dyna-Purge

De Monchy International is een trotse partner van Dyna-Purge. We zijn goed op de hoogte van de producten en de bijbehorende kenmerken, evenals de applicatiemiddelen. Ontdek hoe de reinigingsmiddelen van Dyna-Purge uw bedrijf ten goede kunnen komen door ons team van experts te vragen.

Hoe kunnen de producten van Dyna-Purge uw bedrijf verbeteren?

Bij De Monchy International zijn we trots op ons team van specialisten. Ze geven antwoord op alle vragen over coatings, lijmen, thermoplasten, wassen en voedselingrediënten. We maken gebruik van ons uitstekende netwerk en fungeren als de ontbrekende schakel tussen vooraanstaande fabrikanten en de verwerkende industrie. Uw zakelijke behoeften motiveren ons om u verder te helpen.

Zaken doen met De Monchy International biedt u:

  • Een team van deskundige specialisten
  • Deskundig advies
  • De beste oplossing voor uw specifieke behoeften
  • Producten van de hoogste kwaliteit
  • Service van de hoogste kwaliteit
  • Een uitstekende supply chain

 Hoe werkt Dyna-Purge?

Dyna-Purge assortiment

Dyna-Purge® A is een reinigingsmiddel met “hybride technologie”, speciaal ontworpen voor polypropyleen (PP).

Dyna-Purge® D2 heeft een verbeterde “dual action” bij het reinigen van een veelzijdig toepassingsgebied en een breed gebruiksspectrum.

Dyna-Purge® E2 heeft een verbeterde “dual action” reiniging en is ontworpen voor hoge temperatuur engineering kunststoffen.

Dyna-Purge® K heeft een verbeterde “dual action” reiniging, speciaal ontworpen voor zachtere, flexibele polymeren en kunststoffen met een lage temperatuur.

Dyna-Purge
De Monchy International BV

Rivium 1e Straat 109
2909 LE Capelle aan den IJssel

Tel.: +31 10 413 03 20
info@monchy.com
www.monchy.com

Nieuws van Dyna-Purge