Kunststof be- en verwerking

Henkel Adhesive Technologies

Henkel Adhesive Technologies leidt de markten van vandaag en geeft vorm aan die van morgen door middel van haar lijmen, afdichtingsmiddelen en functionel­e ­coatings. Met vertrouwde merken zoals LOCTITE, ­TEROSON en BONDERITE ­creëert ­Henkel duurzame waarde voor alle belanghebbenden.
Het modulaire lasersysteem BASIC M van Leister Technologies AG wordt gebruikt voor het laserlassen van kunststoffen en is ontwikkeld voor integratie in industriële productie-installaties.

Leister Technologies Benelux B.V.

In 2022 bracht het Zwitserse bedrijf Leister Technologies AG het nieuwe modulaire laserlassysteem BASIC M op de markt. Het lasersysteem BASIC M wordt gebruikt voor het laserlassen van kunststoffen en is ontwikkeld voor integratie in industriële productie-installaties. De concepten BASIC M en BASIC L omvatten talrijke functionele eenheden voor kunststoflassen. De Main Unit vertegenwoordigt samen met de laser en de procesoptiek de fundamentele configuratie van dit concept. De Main Unit omvat de IPC, veiligheid en kwaliteitscontrole.

Wicro Plastics

‘Part of our family’ en ‘molding your future’. Dat zijn de kreten die we bij ­Wicro Plastics erg serieus nemen. We maken écht het verschil in Maatschappelijk ­Verantwoord Ondernemen (MVO), duurzaamheid en innovatie. Dit doen we in de dagelijkse bedrijfsvoering, met een gezamenlijke motivatie en in de samenwerking met klanten en partners.

Ontvang actueel nieuws, trends, ontwikkelingen en vacatures uit de kunststofindustrie