Grondstoffen

Albis Benelux B.V.

Met welke branchespecifieke uitdagingen u ook wordt geconfronteerd, met onze technische knowhow, ons sterke wereldwijde en lokale verkoopnetwerk en onze passie voor de beste oplossing voor onze klanten, stimuleren we groei voor onze ­distributiepartners en klanten in verschillende landen en industrieën. U kunt ­vertrouwen op onze uitgebreide technische ondersteuning en veelbelovende ­service. Verwerkt u kunststoffen? Dan zijn wij uw betrouwbare partner.

Distrupol BV

Distrupol is een Europese leider met meer dan 50 jaar uitmuntendheid, innovatie en expertise in de verkoop en applicatie-ontwikkeling van thermoplastische polymeren en elastomeren.

Fournier Polymers

Fournier Polymers, onderdeel van de Fournier group, is de schakel tussen producent en kunststofverwerker. Wij zorgen voor een fijnmazige distributie van hoogwaardige kunststoffen. 

IMCD Benelux B.V.

IMCD Plastics is een internationale distributeur van kwalitatief hoogwaardige additieven, master­batches en compounds voor de kunststofindustrie. Met onze diepgaande marktkennis, jarenlange ervaring en technische vaardigheden bieden wij onze klanten unieke oplossingen op maat en werken we samen aan innovatieve ontwikkelingen.

JP Plastics b.v.

JP Plastics b.v. is in 1989 opgericht. Oorspronkelijk als adviesbureau voor de kunststofverwerkende industrie, maar al snel overgegaan tot het leveren van grondstoffen aan met name de spuitgietbedrijven in Nederland. We exporteren daarbij naar België, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Italië en ook Turkije.

Korrels

Korrels heeft een sterke reputatie opgebouwd als materiaalspecialist en beschikt over veel kennis van materialen. Deze kennis vertalen wij in slimme materiaal­oplossingen. U kunt bij Korrels terecht voor elastomeren, technische polymeren en gerecyclede materialen. Naast onze klantspecifieke oplossingen bevat ons veelzijdige portfolio ook standaard compounds en polymeren. Wij leveren bijna alle materialen uit voorraad.

PlastChem

​PlastChem ontwikkelt en produceert PVC-­compounds in vele soorten en met ­uiteenlopende eigenschappen. U heeft de volledige controle over het eindproduct, wij leveren alleen in opdracht en dus volgens uw technische specificatie. Zo krijgen onze compounds precies de door u gewenste eigenschappen.​

Plastic Company Oudenbosch B.V.

Anders dan bij veel andere grondstoffen, behouden de meeste soorten kunststof bij recycling nagenoeg hun oorspronkelijke kwaliteit. Het is daarmee bij uitstek een grondstof die een waardevolle bijdrage kan leveren aan de circulaire economie. Het sluiten van productieketens door hergebruik van kostbare grondstoffen moet de norm worden. Dat is beter voor het milieu en het levert daarnaast financieel voordeel op.

PHAradox

PHAradox is een nieuw merk van Helian Polymers, gespecialiseerd in PHA-­biopolymeeroplossingen. Met strategische partnerschappen en actieve ­materiaalontwikkeling zijn we in staat op maat gemaakte oplossingen aan te ­bieden die aan uw specifieke behoeften voldoen. Met PHAradox helpen we u de overstap te maken van kunststof naar op PHA gebaseerde oplossingen.

Resinex

Meer dan 800 kunststofverwerkers in de Benelux weten Resinex te vinden voor ­snelle, accurate en competitieve leveringen. Daarnaast kan je bij ons ook terecht voor advies en support. Van idee tot ontwikkeling: onze ­commercieel technische medewerkers en ­het European Technical Service Team bieden de nodige onder­steuning bij elk project.

Ultrapolymers

Als toonaangevend distributeur van polymeren wil Ultrapolymers een ­hoogwaardige service en deskundig technisch advies bieden om langdurige relaties met zijn klanten op te bouwen. Ultrapolymers, opgericht in oktober 2002 in België en onderdeel van de Ravago Group, is snel uitgegroeid tot een gerespecteerd leider in de distributie van polymeren.