Grondstoffen

ALBIS Benelux B.V.

Met welke uitdagingen u ook wordt geconfronteerd in de kunststofindustrie, wij zijn uw betrouwbare partner. Met onze technische knowhow, ons sterke verkoopnetwerk en onze passie voor de beste oplossing voor onze klanten, stimuleren we groei voor onze distributiepartners en klanten in verschillende landen en industrieën.

Distrupol BV

Distrupol is een Europese leider met meer dan 50 jaar uitmuntendheid, innovatie en expertise in de verkoop en applicatie-ontwikkeling van thermoplastische polymeren en elastomeren.

Fournier Polymers

Fournier Polymers, onderdeel van de Fournier group, is de schakel tussen producent en kunststofverwerker. Wij zorgen voor een fijnmazige distributie van hoogwaardige kunststoffen. 

IMCD Benelux B.V.

IMCD is een toonaangevende internationale distributeur van kwalitatieve ­additieven en compounds voor de kunststof-, rubber-, polyurethaan- en composiet industrie. We bieden u een uitgebreid assortiment hoogwaardige grondstoffen om u te helpen uw bedrijf te laten groeien.

Korrels

Korrels heeft een sterke reputatie opgebouwd als materiaalspecialist en beschikt over veel kennis van materialen. Deze kennis vertalen wij in slimme materiaal­oplossingen. U kunt bij Korrels terecht voor elastomeren, technische polymeren en gerecyclede materialen. Naast onze klantspecifieke oplossingen bevat ons veelzijdige portfolio ook standaard compounds en polymeren. Wij leveren bijna alle materialen uit voorraad.

Krall Kunststoff-Recycling

Van afval naar gewilde grondstof. Met ongeveer veertig toegewijde, goed opgeleide medewerkers en meer dan dertig jaar ervaring, transformeert Krall Kunststoff-Recycling industrieel en post-consumer afval in zuiver gesorteerde grondstoffen.

PHAradox

PHAradox is een nieuw merk van Helian Polymers, gespecialiseerd in PHA-­biopolymeeroplossingen. Met strategische partnerschappen en actieve ­materiaalontwikkeling zijn we in staat op maat gemaakte oplossingen aan te ­bieden die aan uw specifieke behoeften voldoen. Met PHAradox helpen we u de overstap te maken van kunststof naar op PHA gebaseerde oplossingen.

PlastChem

​PlastChem ontwikkelt en produceert PVC-­compounds in vele soorten en met ­uiteenlopende eigenschappen. U heeft de volledige controle over het eindproduct, wij leveren alleen in opdracht en dus volgens uw technische specificatie. Zo krijgen onze compounds precies de door u gewenste eigenschappen.​

Plastic Company Oudenbosch B.V.

Anders dan bij veel andere grondstoffen, behouden de meeste soorten kunststof bij recycling nagenoeg hun oorspronkelijke kwaliteit. Het is daarmee bij uitstek een grondstof die een waardevolle bijdrage kan leveren aan de circulaire economie. Het sluiten van productieketens door hergebruik van kostbare grondstoffen moet de norm worden. Dat is beter voor het milieu en het levert daarnaast financieel voordeel op.

POLYMIX BENELUX

In onze dienstverlening staan plastic korrels en duurzaamheid centraal​. POLYMIX BENELUX is een distributeur gespecialiseerd in kunststof materialen en maakt deel uit van de AMP-POLYMIX groep. Onze groep heeft dochterondernemingen in diverse Europese landen maar ook in Afrika (Tunesië en Marokko). Wij voldoen aan de behoeften en eisen van alle klanten. Dankzij de nabijheid van lokale voorraden, kunt u profiteren van scherp geprijsde producten met de best mogelijke levertermijn.

Resinex

Meer dan 800 kunststofverwerkers in de Benelux weten Resinex te vinden voor ­snelle, accurate en competitieve leveringen. Daarnaast kan je bij ons ook terecht voor advies en support. Van idee tot ontwikkeling: onze ­commercieel technische medewerkers en ­het European Technical Service Team bieden de nodige onder­steuning bij elk project.

Ultrapolymers

Als toonaangevend distributeur van polymeren wil Ultrapolymers een ­hoogwaardige service en deskundig technisch advies bieden om langdurige relaties met zijn klanten op te bouwen. Ultrapolymers, opgericht in oktober 2002 in België en onderdeel van de Ravago Group, is snel uitgegroeid tot een gerespecteerd leider in de distributie van polymeren.

Ontvang actueel nieuws, trends, ontwikkelingen en vacatures uit de kunststofindustrie