U bent op zoek naar meer bereik?
Vermeld uw bedrijf in de Kunststofgids.

Vraagt u zich wel eens af hoe goed uw bedrijf eigenlijk zichtbaar is? Presenteer uw bedrijf, assortiment en nieuws in de Kunststofgids en profiteer van een groot bereik, ­tegen lage kosten.

De online Kunststofgids is het meest bezochte platform voor iedereen die met kunststoffen te maken heeft. Met het plaatsen van uw uitgebreide bedrijfsprofiel, aangevuld met slimme online marketing, weet u dat u optimaal zichtbaar bent voor uw doelgroep.

De gedrukte uitgave van de Kunststofgids wordt meegestuurd met Kunststof Magazine én verspreid op de grootste beurzen binnen uw vakgebied.

Met deelname aan de Kunststofgids bereikt u niet alleen de kunststof be- en verwerkende ­industrie, maar ook de afnemers, engineers, productontwikkelaars, verpakkers, etcetera. Kortom, iedereen die te maken heeft met kunststoffen.

Online

 • Bedrijfspresentatie
 • Logo, NAW gegevens en contactmogelijk­heden
 • Toevoegen van social media kanalen
 • Overzicht van uw assortiment
 • Overzicht van uw nieuws
 • Plaatsen van bedrijf- of productvideo
 • Whitepaper of brochure download
 • Contentmarketing met linkbuilding en zoekmachine optimalisatie, search engine advertising, display advertising en remarketing
 • Vergroten van online vindbaarheid
 • Plaatsen van vacatures

Print

 • Twee pagina’s bedrijfsvermelding in de Kunststofgids, inclusief een presentatie van uw ­bedrijf, ­producten of diensten
 • U ontvangt een PDF om op uw eigen website te plaatsen of in uw netwerk te delen

Nu starten? Vraag ons naar de aangepaste tarieven!
Bel (0172) 57 87 30 of mail: sales@kunststofgids.nl

Wat kunt u verwachten?

Specifiek voor de kunststofindustrie

De online Kunststofgids is een drukbezochte bedrijvengids die wordt geraadpleegd door het publiek waar u zich ook op richt. Daar zit de grote kracht van de Kunststofgids; een bedrijvengids die op úw ­branche gericht is, zorgt voor betere leads en een grotere online zichtbaarheid.

Geen tijd voor marketingacties?

Geen probleem. Wij nemen u het werk uit handen. Het profiel wordt door onze redactie samengesteld. Het plaatsen van de content is een kwestie van toesturen. De rest doen wij.

Gemak en eenvoud

Uw bedrijfspresentatie wordt aan de hand van de informatie op uw website door onze redactie samengesteld en in overleg met u afgerond. Heeft u interessant nieuws of aanpassingen aan uw assortiment? U stuurt het ons simpelweg toe en wij plaatsen het in de online Kunststofgids. 

Liever een interview of nieuwe presentatie laten maken? Dat kunnen wij tegen een aantrekkelijk tarief voor u verzorgen.

Assortiment, nieuws of vacatures?

Dit heeft u uiteraard op uw eigen website staan. Maar goede content verdient het om gedeeld te worden.
Met deelname aan de Kunststofgids kunt u uw ­assortiment en nieuws ook op onze website ­laten plaatsen en koppelen aan uw bedrijfs­profiel. Een druk bezochte website als Kunststof-­magazine.nl biedt u met dezelfde ­content dus nóg meer bereik.

Deelnemers aan de Kunststofgids plaatsen hun vacatures gratis op de website.

Online zichtbaarheid vergroten​

Goede online vindbaarheid is belangrijker dan ooit, maar niet eenvoudig op te zetten. Wij nemen u ook op dit vlak het werk uit handen. Uw online bedrijfsprofiel wordt geoptimaliseerd voor zoekmachines. Daar hoeft u zelf helemaal niets aan te doen.

Beter vindbaar in Google​

Met een vermelding in een online bedrijvengids doet u aan linkbuilding. Deze links worden door Google ­meegenomen in het algoritme. Google hecht ­echter meer waarde aan linkbuilding die wordt ­gedaan ­vanuit een website met ­‘autoriteit’ binnen uw ­branche.
Alle linkbuilding vanuit ­kunststof-magazine.nl maakt ook uw bedrijf beter vindbaar via Google.

Contentmarketing

Bij linkbuilding is de bron dus belangrijk. Maar nog belangrijker is de soort content waarin deze links staan.
Deze content is niet moeilijk om te produceren, want met het publiceren van uw bedrijfsprofiel, ­assortiment of nieuws heeft u al een sterke basis voor contentmarketing. De links die binnen deze content zijn geplaatst, dus omgeven door tekst, worden ook wel rijke links genoemd.

Uw bedrijf ook aanwezig op vakbeurzen

U wilt nieuwe klanten bereiken en dat is wat de Kunststofgids u biedt. De Kunststofgids wordt in gedrukte vorm meegestuurd met Kunststof Magazine en verspreid op de grootste vakbeurzen voor de kunststof- en maak­industrie in Nederland en België. Zo komt u altijd onder de aandacht van beursbezoekers, ook als u daar niet met een stand aanwezig bent. 

De Kunststofgids is o.a. vertegenwoordigd op: Empack NL en BE, Kunststoffenbeurs, Precisiebeurs, RapidPro, Esef/Technishow, Vision Robotics & Motion, Advanced Engineering en Mix Noordoost.

Nu starten? Bel (0172) 57 87 30 of mail: sales@kunststofgids.nl

Minimale deelname 1 jaar. Daarna jaarlijks automatisch verlengd, tenzij 2 maanden voorafgaand aan de nieuwe periode opgezegd.

Ontvang actueel nieuws, trends, ontwikkelingen en vacatures uit de kunststofindustrie