Automatisering

De AZO Group is een van 's werelds meest ervaren bedrijven als het gaat om geautomatiseerde verwerking van grondstoffen. Van engineering en de levering van afzonderlijke componenten tot de bouw van complete turnkey-installaties, automatisering, installatie en uitgebreide after-sales service: Alle AZO-diensten komen uit één hand en sluiten naadloos op elkaar aan. We Love Ingredients!

AZO

De AZO Group is een van ‘s werelds meest ervaren bedrijven als het gaat om geautomatiseerde verwerking van grondstoffen. Van engineering en de levering van afzonderlijke componenten tot de bouw van complete turnkey-installaties, automatisering, installatie en uitgebreide after-sales service: Alle AZO-diensten komen uit één hand en sluiten naadloos op elkaar aan.

Matics

Verzamel, analyseer en werk in realtime samen om de productie-efficiëntie te vergroten. Matics is de nieuwe manier om uw productievloer te beheren.

MPDV

MPDV is uw partner voor digitale transformatie. Naast softwareoplossingen voor de productie bieden wij ook individuele trainingen en diensten aan, om u te helpen uw versie van de Smart Factory te realiseren.

Ontvang actueel nieuws, trends, ontwikkelingen en vacatures uit de kunststofindustrie