Actie Kunststoffenbeurs 2022

wat hebben slimme exposanten met elkaar gemeen?

british-flag

Ze zorgen ervoor dat ze contact maken met mensen die interesse hebben in hun producten en diensten. Niet alleen tijdens, maar ook juist voorafgaand aan de beurs. De Kunststoffenbeurs is hét moment om contact te leggen met nieuwe klanten. Maar het kan toch niet uw enige contactmoment zijn? U staat op de beurs omdat u nieuws of een actie hebt te melden, daar zouden zoveel mogelijk mensen van moeten weten!

Als mediapartner van de Kunststoffenbeurs 2022 helpt Kunststof Magazine u om onze lezers én beursbezoekers te bereiken. Zo weet u zeker dat uw bedrijf opvalt. Versterk uw beursdeelname en zorg ervoor dat bezoekers van uw nieuws weten voorafgaand aan de beurs. Want zo weten ze u wel te vinden!

Maak vooral gebruik van dit aanbod: uw beursnieuws of noviteit plaatsen op de website van Kunststof Magazine kost u namelijk niets! Lever uw beursnieuws aan en wij plaatsen het op onze website en delen het via onze LinkedIn pagina!

Daarnaast kunt u uw deelname uitbreiden met een aantal zeer aantrekkelijke opties. Zorg ervoor dat dit alvast geregeld is en start met de marketing voor uw beursdeelname.

Selecteer hieronder het aanbod waar u gebruik van wilt maken:

Aanbod 1 | Gratis

Laat uw beursnieuws of noviteit opvallen bij website- en beursbezoekers

Uw beursnieuws of noviteit wordt (gratis) geplaatst op de website van Kunststof Magazine en gedeeld via onze LinkedIn pagina (incl. tags en vermelding van uw bedrijf).

Aanbod 2 | € 125,- ex. BTW

Bereik meer klanten voorafgaand aan de beurs met onze nieuwsbrief

Aanvullend op aanbod 1 wordt uw beursnieuws of noviteit ook geplaatst in de speciale Kunststoffenbeurs nieuwsbrief, verzonden naar 2.000+ ontvangers.

Aanbod 3 | € 250,- ex. BTW

Bereik ook de lezers van het magazine met uw nieuws

Naast de voordelen van aanbod 2 wordt uw beursnieuws of noviteit ook meegenomen in Kunststof Magazine editie 5, deze wordt ook in verhoogde oplage uitgedeeld tijdens de Kunststoffenbeurs (aan bezoekers én standhouders).

Aanbod 4 | € 500,- ex. BTW

Bereik ook de lezers van het magazine met een advertentie

Zorg ervoor dat u extra opvalt. Vul aanbod 3 aan met een halve pagina advertentie in de beurseditie van Kunststof Magazine.

Aanbod 5 | € 750,- ex. BTW

Het hele jaar zichtbaar bij onze lezers en beursbezoekers met de Kunststofgids

Haal het maximale uit uw deelname. Alle bovenstaande voordelen en uw bedrijf tot het eind van het jaar vermeld in de online Kunststofgids + een vermelding in de gedrukte Kunststofgids, die wordt uitgedeeld op de Kunststoffenbeurs (aan bezoekers én standhouders).

Wilt u opvallen voor, tijdens én na de beurs?
Onze website, nieuwsbrief, social media en magazine bieden u slimme en effectieve tools om met uw beursmarketing te starten en nieuwe klanten te bereiken!

Vragen? Neem contact met ons op via (0172) 57 87 30 of mail naar sales@alcedo-media.nl

Reageer vóór 14 augustus. Bovenstaande acties zijn speciaal voor standhouders van de Kunststoffenbeurs 2022. Staat u niet op de beurs, maar wilt u onze lezers en de bezoekers wel bereiken? Neem dan even contact met ons op. 

Ontvang actueel nieuws, trends, ontwikkelingen en vacatures uit de kunststofindustrie