Actie Kunststoffenbeurs 2023

Val extra op met uw deelname!

british-flag

Bent u exposant op de Kunststoffenbeurs? Zorg ervoor dat u contact maakt met mensen die interesse hebben in uw producten en diensten. Niet alleen tijdens, maar ook juist voorafgaand aan de beurs. De Kunststoffenbeurs is hét moment om contact te leggen met nieuwe klanten. Maar het kan toch niet uw enige contactmoment zijn? U staat op de beurs omdat u nieuws of een actie hebt te melden, daar zouden zoveel mogelijk mensen van moeten weten!

Als mediapartner van de Kunststoffenbeurs 2023 helpt Kunststof Magazine u om onze lezers én beursbezoekers te bereiken. Zo weet u zeker dat uw bedrijf opvalt. Versterk uw beursdeelname en zorg ervoor dat bezoekers van uw nieuws weten voorafgaand aan de beurs. Want zo weten ze u wel te vinden!

Maak vooral gebruik van dit aanbod: uw beursnieuws of noviteit plaatsen op de website van Kunststof Magazine kost u namelijk niets! Lever uw beursnieuws aan en wij plaatsen het op onze website en delen het via onze LinkedIn pagina!

Daarnaast kunt u uw deelname uitbreiden met een aantal zeer aantrekkelijke opties. Zorg ervoor dat dit alvast geregeld is en start met de marketing voor uw beursdeelname.

U heeft de keuze uit de volgende pakketten:

  1. Gratis plaatsing beursnieuws op kunststof-magazine.nl -> gedeeld via Kunststof Magazine LinkedIn pagina
  2. Pakket 1 + plaatsing beursnieuws in speciale Kunststoffenbeurs nieuwsbrief (sept) € 125,-
  3. Pakket 2 + plaatsing beursnieuws in Kunststof Magazine 5-2023 € 250,-
  4. Pakket 3 + 1/2 pagina advertentie in Kunststof Magazine 5-2023 € 500,-
  5. Pakket 4 + 2 pagina bedrijfsvermelding (aug t/m dec 2023) in Kunststofgids print & online € 750,-
  6. Pakket 5 + 3:1 banner (aug t/m dec 2023) op de website (Kunststoffenbeurs-carrousel) én logovermelding op de beursplattegrond in KM5-2023 € 1.000,-

Laat ons uiterlijk 18 augustus 2023 via onderstaand formulier weten dat u van dit aanbod gebruik wilt maken. Wij nemen dan snel contact met u op. Uw nieuws direct aanleveren? Stuur deze naar sales@alcedo-media.nl.

Wilt u opvallen voor, tijdens én na de beurs?
Onze website, nieuwsbrief, social media en magazine bieden u slimme en effectieve tools om met uw beursmarketing te starten en nieuwe klanten te bereiken!

Vragen? Neem contact met ons op via (0172) 57 87 30 of mail naar sales@alcedo-media.nl

Reageer uiterlijk 18 augustus 2023. Bovenstaande acties zijn speciaal voor standhouders van de Kunststoffenbeurs 2023. Staat u niet op de beurs, maar wilt u onze lezers en de bezoekers wel bereiken? Neem dan even contact met ons op. 

Ontvang actueel nieuws, trends, ontwikkelingen en vacatures uit de kunststofindustrie