Specialisten die toepassingen van kunststof optimaal benutten

PlastChem ontwikkelt en produceert PVC-­compounds in vele soorten en met ­uiteenlopende eigenschappen. U heeft de volledige controle over het eindproduct, wij leveren alleen in opdracht en dus volgens uw technische specificatie. Zo krijgen onze compounds precies de door u gewenste eigenschappen.​

Kunststoffen worden vandaag de dag steeds meer gebruikt en de toepassingen en mogelijk­heden van kunststof nemen nog steeds toe. ­PlastChem b.v. is er in gespecialiseerd díe ­mogelijkheden optimaal te benutten.

Kwaliteit

Kunststof is een veelzijdig product dat volop in ontwikkeling is. Bij PlastChem staat kwaliteit hoog in het vaandel. Wij maken gebruik van de modernste technieken, dit geeft hoogwaardige compounds van constante kwaliteit.

Ons eigen laboratorium geeft ons de mogelijkheid onze compounds zelf te testen volgens ISO-, DIN- en NEN-normen. Desgewenst leveren wij conformiteitsverklaringen om u constante kwaliteit te waarborgen. Daarmee hebt u exact inzicht in de eigenschappen van onze compounds, zoals dichtheid, vloeigedrag en slagvastheid.

Productie

PlastChem is een Nederlandse onderneming. Ons kantoor en fabriek zijn gevestigd in Hardenberg. Wij verkopen onze compounds voornamelijk in de Benelux, Duitsland, Engeland, Frankrijk en Polen.
Onze compounds worden gebruikt voor zowel extrusie als spuitgieten. Daarbij zijn wij ingespeeld op alle hoeveelheden. We produceren in kleine aantallen of juist in bulk. In totaal produceren wij jaarlijks duizenden tonnen PVC-compounds.

Historie

Onze kennis van kunststof hebben wij ontwikkeld in de breedte en de diepte. Vanzelfsprekend blijft ook PlastChem zich continu vernieuwen. Onze jarenlange ervaring biedt daarvoor een stevige basis.
In augustus 2021 is onze nieuwe fabriek op ­bedrijventerrein Broeklanden te Hardenberg in gebruik genomen. Europa’s modernste PVC-­fabriek, waar wij PVC-compounds kunnen blijven produceren waar de markt om vraagt en waarmee onze klanten de meest innovatieve producten maken.

Hoogwaardige PVC-compounds

Wij produceren hoogwaardige PVC-compounds voor een verscheidenheid aan industriële sectoren. We leveren onder andere compounds voor de volgende eindtoepassingen:  buizen en fittingen, kabelgoten, raam-, gevel- en vloerbekleding.

Speciale compounds

Naast een ruim aanbod van reguliere PVC-­compounds ontwikkelen wij ook speciale ­compounds, zoals vezel-, marmer-, houteffect- en blacklight-compounds. Vanzelfsprekend leveren wij ook producten volgens uw eigen recept.

Vertel ons uw wensen en eisen

Heeft u nog andere wensen? Dan kunt u een beroep doen op onze ruime kennis en ervaring voor de ontwikkeling van nieuwe compounds. Wij streven naar tevreden klanten: voor u net zo goed als voor ons.        

PlastChem b.v.

Frankrijkweg 18
7772 TJ Hardenberg
Tel.: +31 (0)342 42 47 68
info@plastchem.nl
www.plastchem.nl

Nieuws van PlastChem