Goed voor grondstoffen

JP Plastics b.v. is in 1989 opgericht. Oorspronkelijk als adviesbureau voor de kunststofverwerkende industrie, maar al snel overgegaan tot het leveren van grondstoffen aan met name de spuitgietbedrijven in Nederland. We exporteren daarbij naar België, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Italië en ook Turkije.

De specialisatie van JP Plastics ligt op het leveren van de meer technische polymeren. In de loop van de jaren zijn goede contacten gelegd met producenten die voor continuïteit zorgen.

Voorraad wordt gehouden in gangbare ­standaardtypes. Indien een specifiek materiaal wordt verlangd, wordt in overleg met de klant tot voorraadneming door ons overgegaan.

Ook de meer gangbare soorten als PE, PP, PS kunnen we leveren. We laten PP compounds produceren, waarbij mineraalgevulde materialen voorkomen. Voor de rotatiegietbedrijven leveren wij een programma poeders.

Wij vinden dat een leverancier van ­grondstoffen zich moet inspannen continu zijn klant van dienst te zijn. Dan zijn de mensen die er werken ­belangrijk. In deze markt is het persoonlijk contact van groot belang.

Producten

Polyamide

> ongevuld/glasvezelversterkt/EPDM-gemodificeerd
> PA6
> PA6.6
> PA12

Polyacetaal

> Homopolymeer
> Copolymeer

Polycarbonaat

> Hoog-, midden- en laagvisceus

Polystyreen

> General Purpose, glashelder
> High Impact

ABS

> West-Europees/Verre Oosten

SAN

> West-Europees

Polypropyleen

> Homopolymeer
> Block-copolymeer
> Random copolymeer
> Compounds, mineraal- of glasvezelgevuld

Polyethyleen

> HDPE
> LDPE
> LLDPE
> Poeders voor rotatiegieten

PMMA

> Glashelder

Overig

> EBA, EVA, PPO, PBT, SB…..

JP Plastics b.v.

Utrechtseweg 312
3731 GD De Bilt
Tel.: (030) 695 84 84
info@jpplastics.nl
www.jpplastics.nl

Nieuws van JP Plastics