De producten van de marktleider - ook in de joke online shop!

Of het nu gaat om slijpen, leppen, frezen, polijsten, ontbramen, lassen of reinigen: met onze topproducten gaat de hele wereld van oppervlaktebewerking voor u open. Joke Technology (voorheen Joisten & Kettenbaum) is al 80 jaar dé specialist op het gebied van oppervlaktetechniek. U kunt nu onze hoogwaardige producten krijgen in de joke online shop.

joke Technology biedt u het beste en meest uitgebreide assortiment in de oppervlakte-industrie. Afhankelijk van uw wensen vindt u in ons aanbod uw basisuitrusting voor oppervlaktebehandeling of kunt u de uitrusting in uw bedrijf finetunen.

Kijk niet alleen oppervlakkig naar ons uitgebreide assortiment. Hier vindt u bijna 10.000 producten waarmee u uw oppervlakken op het hoogste niveau kunt bewerken en perfectioneren. Het grootste deel van ons assortiment is direct beschikbaar en is vaak de dag na het plaatsen van de bestelling al in uw werkplaats aanwezig. De hoogste kwaliteit, deskundig advies en uitstekende service zijn gegarandeerd bij marktleider joke Technology. We kijken ernaar uit u te verwelkomen in de joke online shop!

De joke slijp- en polijstgereedschappen geven uw werkstukken de juiste slijping. Van lep­gereedschappen tot polijst- en slijppasta’s, ronde borstels, slijp- en polijststenen tot keramische vezelgereedschappen voor alle werkprocessen, wij bieden het juiste gereedschap voor de hoogste precisie en de beste resultaten.

Gereedschap ‘gemaakt door grap’

Voor elke ruwheidswaarde hebben wij precies het juiste gereedschap. Zo bereikt u exact de oppervlaktekwaliteit die u voor het werkstuk nodig heeft.

Of het nu handmatig slijpen, polijsten, leppen of polijsten is, met de joke tools bereikt u de hoogste kwaliteit. Voor een optimaal resultaat op het werkstuk tegen een redelijke prijs.

De nieuwe standaard voor slijpen, ­polijsten, frezen en ontbramen

ENESKAmicro, het onverslaanbare allround talent, is een eigen ontwikkeling van joke die maatstaven zet voor micromotorische systemen. Het unieke van deze serie is dat deze systeem­overschrijdend, achterwaarts compatibel en extreem krachtig is.

Hogere topsnelheid, meer kracht, hogere klemkracht voor de handstukken, 100% Made in Germany, aanraakscherm, USB-interface en hoge rondloopsnelheid zijn slechts enkele van de ­hoogtepunten van dit buitengewone systeem.

Dit maakt het gebruik in veel nieuwe toepassingsgebieden mogelijk, zoals in de lucht- en ruimtevaartsector en 3D-printen, maar ook in de klassieke gereedschaps- en matrijzenbouw of medische technologie.

De feiten spreken voor zich:
>    extreem hoog kostenvoordeel in vergelijking met dure perslucht;
>    opmerkelijk hoge snelheid, variabel instelbaar
>    trillingsarm werken;
>    snelle gereedschapswissel zonder gereedschap;
>    lage geluidsoverlast.

joke Technology GmbH

Asselborner Weg 14-16
D 51429 Bergisch Gladbach
Tel.: +31 (0)208 203 863
info@joke-technology.nl
www.joke-technology.com

Nieuws van joke