Matrijzenbouw begint met HASCO

Aan het begin van ieder succesverhaal staat een idee. Ons idee is, u zo goed ­mogelijk bij  de matrijzenbouw te ondersteunen. Wij hebben  de normdelen ­ontwikkeld. HASCO is wereldwijd actief en maakt innovaties voor snellere en betere projecten mogelijk.

Voor de uitvoering van ideeën kunt u op HASCO vertrouwen. Met meer dan 100 uitvindingen en patenten zijn wij dé innovator in matrijzenbouw. Al meer dan 90 jaar richten wij ons met HASCO op producten en diensten die uw ideeën – op de eenvoudigst mogelijke manier – omzetten in realiteit.
HASCO levert een compleet programma kant-en-klare systeemcomponenten voor matrijzen en biedt betrouwbare ondersteuning voor uw projecten. Deze combinatie van producten en diensten verkort de ontwerp- en bouwtijd en verhoogt uw productiviteit. Werken met HASCO geeft u een systeem voor de toekomst – en een duidelijk concurrentievoordeel.

 

Enabling is ons belangrijkste ­expertisegebied

We hebben internationale normen gedefinieerd en een revolutie teweeggebracht in het maken van matrijzen met de uitvinding van onze standaard matrijzenbasis. Vandaag vertrouwen we op onze innovatieve kracht om de normen van morgen te bepalen.

 

HASCO innovaties bewegen jou vooruit

Grote uitvindingen beginnen klein: bij HASCO ­werken onze visionaire ingenieurs samen om zich te concentreren op een specifiek project. We streven naar continue verbetering – en dat maakt ons uw beste keuze voor nieuwe producten. ­HASCO innovaties vereenvoudigen en verbeteren uw matrijzenbouw.

HASCO houdt de zaken in beweging

Het vergt flexibiliteit om je aan te passen aan nieuwe situaties en een stap voor te blijven. We streven ernaar om u te helpen uw ideeën met meer precisie en efficiëntie te implementeren.

HASCO-producten zijn consequent ontworpen om aan de nieuwste technische eisen te voldoen. Onze normen zijn hoog. We willen je geven wat je nodig hebt, wanneer je het nodig hebt en waar je het ook nodig hebt.

Het maken van matrijzen en het ontwerpen van gereedschappen kan zeer gecompliceerd zijn. Bij HASCO doen we er alles aan om uw engineeringprocessen te vereenvoudigen en de constructie van uw matrijzen te versnellen. Onze expertise is gebaseerd op intelligente componenten en betrouwbare standaarden. Dit levert u aanzienlijke voordelen op, omdat het uw productiviteit verhoogt en u in staat stelt consequent de maximale kwaliteit te behalen. Een bedrijf waarop u kunt vertrouwen. Sinds 1924.

Beste resultaten met HASCO

We hebben een passie voor excellente producten, intelligente processen en uitmuntende dienstverlening. Daar profiteert u op twee manieren van: tijd en kwaliteit. Hiermee kunt u uw bedrijfsvoering betrouwbaar plannen en de beste resultaten behalen.
Dit alles draagt bij aan de winstgevendheid van uw bedrijf. Met een aantrekkelijke combinatie van prijs en prestatie die door HASCO-normen mogelijk wordt gemaakt.

Het portaal voor de matrijzenbouw

Sinds de lancering is www.hasco.com ontwikkeld tot het modernste online portaal in de branche. Het eenvoudige en gebruiksvriendelijke HASCO-­portaal ­biedt directe toegang tot de HASCO-koelsysteemcatalogus, de product­beschikbaarheidsinformatie en de 24/7 bestelservice.

HASCO Hasenclever GmbH + Co KG

Römerweg 4
D-58513 Lüdenscheid Germany
Tel.: +49 (0)2351 957-0
info@hasco.com
www.hasco.com

Nieuws van HASCO