‘Industriële marketing in de praktijk’ is de naam van de speciale jubileum ‘STEM van de Master’, masterclass van STEM Industrial Marketing Community. Tijdens deze STEM van de Master (ter ere van het 25-jarig bestaan) vertellen diverse sprekers wat industriële marketing in de dagelijkse praktijk voor henzelf of voor hun bedrijf betekent. Een van hen is Eddo Cammeraat, nieuwe voorzitter van FPT-Vimag en CEO van Laagland en De Graaf Aandrijvingen (onderdeel Rotrada Holding).

Andere sprekers zijn Pieter Kopmels en Dr. Raymond Loohuis.
Pieter Kopmels is director Marketing & Communications bij Envalior, voormalig DSM Engineering Materials, en hij is tevens voorzitter van de NIMA-B2B community.
Raymond Loohuis werkt bij de vakgroep Entrepreneurship & Technology Management binnen de faculteit Behavioural, Management and Social Sciences (BMS) bij Universiteit Twente. Hij is wetenschapper die het marketingvak in de praktijk bij Tata Steel heeft uitgeoefend. Hij kent dus de wereld van de techniek van binnenuit, en ook nog eens vanuit een (groot) metaalbedrijf.

Binnenkort onthult STEM meer namen van sprekers die elk zullen ingaan op het thema. Later dit jaar volgen nog twee masterclasses https://stem-imc.com/masterclasses-overzicht/   onder de noemer STEM van de Master

STEM helpt technische B2B-bedrijven al meer dan 25 jaar om hun marktgerichtheid en waardepropositie te verbeteren.

De masterclass is op 26 september ’s middags in Veldhoven. Meld u aan om de jubileum masterclass live op locatie (of via Teams) bij te wonen.