Greener Manufacturing Show is een evenement dat zich richt op duurzame productie en innovatie. Het vindt plaats op 15 en 16 november a.s. in Keulen, Duitsland. Het evenement brengt meer dan 200 sprekers, 150 exposanten en 3.000 bezoekers samen om de nieuwste trends, technologieën en oplossingen te bespreken die de milieu-impact van de productiesector kunnen verminderen.

 

Het evenement bestaat uit vier thematische podia: circulaire economie, energie-efficiëntie, koolstofneutraliteit en digitale transformatie. Op elk podium zullen experts uit verschillende industrieën hun ervaringen, inzichten en best practices delen over hoe ze hun productieprocessen groener hebben gemaakt. Ook zullen er workshops, paneldiscussies en netwerkmogelijkheden zijn om de deelnemers te helpen nieuwe contacten te leggen en samenwerkingen aan te gaan.

Greener Manufacturing Show is een unieke kans voor iedereen die betrokken is bij of geïnteresseerd is in duurzame productie. Het evenement biedt een platform om te leren van de pioniers, te inspireren en geïnspireerd te worden, en om deel uit te maken van de verandering die nodig is om de wereldwijde uitdagingen op het gebied van klimaatverandering, grondstoffenschaarste en sociale verantwoordelijkheid aan te pakken.

 

Toegang tot de Greener Manufacturing Show Expo is gratis. Wilt u ook het conferentiegedeelte bezoeken? Lezers van Kunststof Magazine ontvangen 20% korting op de Conference Ticket met de volgende kortingscode: TGE_KGMCON20